Actorul Stephen Fry a fost transportat de urgență la spital, după ce a căzut de pe o scenă din Londra

Actorul Stephen Fry a fost transportat de urgență la spital, după ce a căzut de pe o scenă din Londra

Stephen Fry, 66 de ani, tocmai terminase discursul despre pericolele asociate inteligenţei artificiale (AI) susținut săptămâna trecută la Arena O2 din Londra, când a căzut de pe scenă, relatează joi contactmusic.com, citat de Agerpres.

Actorul şi prezentatorul britanic a fost transportat de urgenţă la spital cu răni la coaste şi la picioare, după ce s-a prăbușit de la aproape doi metri înălţime.

„Era prea întuneric şi nu părea să fie o balustradă. El a căzut de la doi metri, pe podea. Părea rănit deoarece a trebuit să plece într-un scaun cu rotile”, a declarat o sursă pentru The Times.

O sursă a declarat pentru Mail Online că el „a fost pus într-un scaun cu rotile până la o ambulanţă, care l-a dus la spital”.

Deocamdată nu se ştie dacă actorul se află în continuare în spital, dar de la accident Stephen Fry nu a mai postat niciun mesaj pe reţelele sociale.

Consiliul local din Greenwich a anunțat că ia în considerare deschiderea unei anchete.În discursul său, comediantul a spus că acesta este un „moment ciudat pentru a fi în viaţă”, după ce a prezentat spectatorilor modul în care vocea i-a fost clonată şi folosită într-un documentar fără permisiunea lui.„Ceea ce tocmai aţi auzit s-a făcut fără ca eu să ştiu. Am aflat despre asta, am trimis-o agenţilor mei de pe ambele maluri ale Atlanticului şi ei au luat-o razna – habar nu aveau că aşa ceva este posibil”, a spus Stephen Fry.

Actorul a adăugat că şi-a avertizat reprezentanţii: „Încă nu aţi văzut nimic. Asta e audio. N-o să treacă mult până când întregi imagini video deepfake vor fi la fel de convingătoare”.

FOTO: Profimedia

Libertatea