Adi Bărar, liderul trupei Cargo, internat la Terapie Intensivă, după ce a fost confirmat cu COVID-19. „Starea lui de sănătate este fragilă”

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, internat la Terapie Intensivă, după ce a fost confirmat cu COVID-19. „Starea lui de sănătate este fragilă”

Muzicianul de 61 de ani este sub supravegherea medicilor de două zile. Adi Bărar a făcut o formă severă a bolii, din pricină unor afecțiuni mai vechi, iar medicii l-au internat la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Timișoara, scrie Opinia Timișoarei.

Colegii de trupă au confirmat vestea printr-un mesaj postat pe pagina oficială a formatiei rock de pe o rețea de socializare.

„Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect si decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, au transmis cei de la Cargo.

Adi Bărar e în stare critică, dar stabilă, potrivit surselor Opinia Timișoarei.

Adrian Armand Bărar este chitarist, compozitor textier și producător muzical, fiind totodată fondatorul formației Cargo, în 1985. Cu legendara trupă timișoreană a scos 8 albume.

Foto: Facebook.com/adibararofficial

Libertatea