Alex Velea a lansat melodia „Construiesc un imperiu” cu  Florin Salam. Și Antonia apare în videoclip

Alex Velea a lansat melodia „Construiesc un imperiu” cu Florin Salam. Și Antonia apare în videoclip

Alex Velea și gașca sa „Golden Gang” au anunțat o colaborare muzicală cu Florin Salam. Împreună cântă melodia „Construiesc un imperiu”, au filmat chiar și un videoclip în care apare și Antonia.

Alex Velea și „Golden Gang”, echipa de cântăreți ai artistului, au lansat pe 11 mai în colaborare cu Florin Salam melodia care deja strânge vizualizări pe Youtube.

„Așa cum v-am spus și ieri, dacă nu erați fani Golden Gang înainte de materialul asta, va promit că după “Construiesc un imperiu”, o să deveniți! Prima piesă, care are chiar numele albumului, se lansează acum pe canalul nostru de youtube și e în colaborare cu Florin Salam! Stați cu ochii pe noi, urmează multe surprize! Ăsta e doar începutul!”, a anunțat astăzi Alex Velea.

În videoclip sunt surprinși în prim plan cântărețul, Florin Salam, dar și artiștii de la „Golden Gang”.

Cei care îl urmăresc pe rețelele de soicalizare pe Alex Velea au reacționat.

„Ce a Mai tare piesă. Felicitări! Cântăreții mei preferați. O să rupeți topurile cu piesa! (…) Vă combinați câte 5 la o melodie să ajungeți în trending. (…) Salam devine rapper sau Velea manelist? Urmează B.U.G mafia și Salam. (…) Felicitări, Velea! Cu Romeo Fantastic pe când colaborare?”.

În câteva secvențe, în videoclip, apare și Antonia, iubita lui Alex Velea. Poartă părul pe spate și e îmbrăcată într-o rochie albă, mulată.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/dv1N8X9P5m4″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Libertatea