Alex Velea intervine în scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la „Survivor România”. „E sărac lipit pământului, dar cinstit”

Alex Velea intervine în scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la „Survivor România”. „E sărac lipit pământului, dar cinstit”

Un scandal neașteptat a izbucnit între Zanni și Elena Marin, la „Survivor România”. Cei doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele, iar artistul a jignit-o de multe ori pe tânăra de 31 de ani.

Alex Velea intervine, după ce a aflat de scandalul dintre Elena Marin și Zanni, artistul cu care colaborează de ceva timp.

„În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea. Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț.

Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit. E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă.

Și ieri a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze.

Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Libertatea