Alexia Eram spune care a fost cel mai dureros moment prin care a trecut: „Obișnuiam să plâng în fiecare zi”

Alexia Eram spune care a fost cel mai dureros moment prin care a trecut: „Obișnuiam să plâng în fiecare zi”

Alexia Eram e fiica Andreei Esca. Tânăra e la început de carieră, e foarte activă pe rețelele de socializare, pe Instagram are peste 680.000 de fani. De-a lungul anilor a colaborat la diverse campanii, dar s-a și concentrat la studiile sale. A făcut facultatea în Marea Britanie, acolo a locuit pentru o perioadă.

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Alexia Eram a fost întrebată despre cel mai dureros moment pe care l-a trăit până acum. Tânăra a spus că a plâns mult când a plecat în Anglia, la studii. Plângea și în România, la despărțirea de familie, de toți cei dragi, dar și acolo, când era singură.

„Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit”, a declarat ea, la Kanal D.

Alexia Eram, la mutarea în Marea Britanie

„De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a completat ea. De o bună perioadă, Alexia Eram a revenit în România. A finalizat cursurile în Anglia, a primit chiar și diploma de absolvire vara aceasta.

Recent, Alexia Eram a făcut primele declarații despre Mario Fresh, după zvonurile despărțirii. În această vară, Alexia Eram a fost implicată în multe proiecte și nu s-a mai afișat în mediul online atât de des cu iubitul ei, Mario Fresh. La un moment dat au apărut zvonuri că relația lor ar fi ajuns la final, însă artistul a postat o fotografie de la ziua de naștere a fiicei Andreei Esca, astfel că a închis gura tuturor celor care spuneau că s-au despărțit.

Acum, Alexia Eram face primele declarații despre cum îl răsfață pe Mario Fresh. Întrebată dacă îi duce micul dejun la pat ca să fie iertată atunci când greșește față de iubitul ei, fiica Andreei Esca a surprins cu răspunsul ei. Tânăra a mărturisit că obișnuiește să-i pregătească micul dejun lui Mario. „Eu obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat fără să fac ceva. Destul de des obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat. De câte ori mă trezesc înaintea lui, eu îi fac și lui și i-l duc la pat”, a declarat Alexia Eram pentru Kanal D.

Libertatea