Ana Porgras, mesaj important pentru Zanni după eliminarea de la „Survivor România”

Ana Porgras, mesaj important pentru Zanni după eliminarea de la „Survivor România”

Ana Porgras și Zanni s-au apropiat mult la „Survivor România”. Își spuneau problemele unul altuia, se susțineau în cele mai grele momente din concurs. Acum, ea a părăsit competiția și i-a transmis concurentului un mesaj important.

Zanni a început să plângă la „Survivor România” când a aflat că Ana Porgras e eliminată. Nu s-a putut abține și nu i-a venit să creadă. Și ea a fost uimită când a aflat de votul lui Jador, el a propus-o spre eliminare, dar și de votul publicului: „M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă, pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență”, spunea ea.

A părăsit concursul, iar imediat ce și-a recuperat telefonul a ținut neapărat să îi transmită lui Zanni un mesaj important. A scris pe Instagram: „Fii puternic, băiatul meu! Tu ești campionul! Întotdeauna în sufletul meu! Vreau să îl văd pe Zannidache învingătorul, cel pe care nu îl dărâmă nimic!”. Așa și-a declarat Ana Porgras susținerea și prietenia față de Zanni.

Ana Porgras, declarații pe rețelele de socializare după eliminarea de la „Survivor România”

„Nu știu dacă au sens cuvintele. Nu cred. Cred că lucrurile astea se simt… Ați văzut și voi.. Îmi este destul de greu acum, dar am vrut să fac asta ca să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care am avut-o din partea voastră și pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis. Vă iubesc tare mult”, a declarat Ana Porgras pe Instagram.

Ana Porgras, declarații despre relația cu Zanni

S-a zvonit la un moment dat că fosta gimnastă și Zanni ar avea mai mult decât o relație de prietenie, că ar fi iubiți. Ana Porgras a ținut să sublinieze că, într-adevăr, s-a apropiat foarte tare de Zanni, însă nu-i leagă decât o relație de prietenie la acest moment.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a declarat Ana Porgras.

Libertatea