Ana Ularu va juca într-un serial SF pe Netflix. Actrița a obținut rolul principal. „Va purta spectatorul prin nişte lumi absolut speciale”

Ana Ularu va juca într-un serial SF pe Netflix. Actrița a obținut rolul principal. „Va purta spectatorul prin nişte lumi absolut speciale”

Actrița Ana Ularu a obținut rolul principal într-un serial SF de pe Netflix. Este vorba despre „Tribes of Europa”. Aceasta a dezvăluit detalii despre subiectul producției, dar și despre rolul ei.

Este prima actriță de origine română care va juca într-o producție Netflix. Serialul prezintă povestea Europei în anul 2074, după ce o catastrofă globală a dus la dispariția vechilor națiuni.

„Tribes of Europa este un serial inedit pe piaţă. Mi se pare că funcţionează foarte bine în contextul geopolitic actual. În acelaşi timp, poate servi atât ca atenţionare, cât şi ca o lecţie frumoasă despre colaborarea şi înţelegerea interumană, mai mult decât despre diferenţele dintre noi. Este un film de acţiune, e interesant, e ciudat la modul cel mai frumos şi va purta spectatorul prin nişte lumi absolut speciale, create de Philip Koch”, declară Ana Ularu conform adevarul.ro.

Ana Ularu speră ca serialul în care va juca să ajungă și în România, iar publicul să îl urmărescă. Personajul ei din „Tribes of Europa” face parte din tribul Corbilor, unul dintre triburile care își dispută supremația.

Personajul meu face parte din tribul Crows. Corbii au un soi de cod de onoare aproape japonez. Ei nu mint niciodată. Au diverse alte vicii și frivolități, dar din alte puncte de vedere sunt cât se poate de corecți. Chit că un pic expansioniști. Țin cu tribul publicului, de fapt, în clipa asta mai mult decât orice și sper foarte mult să intrăm puternic în România cu serialul acesta, pentru că este absolut inedit. Din tot ce se întâmplă, cred că viziunea lui Philip (scenaristul) și ce am reușit să construim împreună e cel puțin inedit. Și cred foarte mult în valoarea produsului”, a dezvăluit Ana Ularu pentru Impact.

Libertatea