Andra a vorbit despre motivul pentru care a plecat de la „Vocea României”. Ce a spus despre colegii ei

Andra a vorbit despre motivul pentru care a plecat de la „Vocea României”. Ce a spus despre colegii ei

Andra a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”. Aici, vedeta a vorbit și despre motivul care a determinat-o să renunțe la a mai face parte din juriul de la „Vocea României”. În prezent, vedeta face parte din juriul „Românii au talent”, care se află deja la sezonul 11.

Este pentru prima oară când Andra vorbește despre retragerea de la „Vocea României” și rivalitatea între colegii ei de la masa juriului.

„Percepția mea față de «Vocea României» era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor.

Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României.

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față.

Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg?”, a dezvăluit Andra în podcastul lui Mihai Morar.

Pandemia a oprit filmările sezonului 10, „Vocea României”

„Vocea României” este o emisiune de talente. A avut premiera pe 27 septembrie 2011, la postul PRO TV. Emisiunea are un juriu format din 4 membri care analizează și aduc critici artistice constructive interpretărilor concurenților.

Juriul sezonului 9

Fiecare jurat pregătește o echipă de artiști și se află într-o competiție continuă cu ceilalți pentru a se asigura că învingătorul face parte din echipa sa și că, astfel, va deveni antrenorul câștigător.

Pandemia de coronavirus (COVID-19) a oprit filmările pentru sezonul 10. Deocamdată nu se va difuza „Vocea României” la PRO TV.

Libertatea