Andreea Bălan și Tiberiu Argint, prima poză oficială în calitate de cuplu. Artista a împlinit 37 de ani

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, prima poză oficială în calitate de cuplu. Artista a împlinit 37 de ani

Tiberiu Argint a postat pe Instagram prima poză oficială cu Andreea Bălan, în calitate de cuplu. Cei doi se află în Grecia acum, cântăreața își serbează acolo ziua de naștere, a împlinit 37 de ani.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o poveste de iubire de un an. În tot acest timp, cei doi au fost în multe vacanțe împreună, la multe petreceri, însă niciodată nu au arătat în mediul online poze cu ei, unul lângă altul.

Artista mereu îi ascundea chipul iubitului sau îl poza de la spate. Totul până acum, când Tiberiu Argint a postat pe Instagram o poză alături de Andreea Bălan, este vorba despre o fotografie portret.

Imaginea vine însoțită de o urare. „La mulți ani, iubita mea”, a transmis bărbatul în mediul online. Se pare că a așteptat ziua de naștere a cântăreței pentru a publica prima poză oficială în calitate de cuplu.

Andreea Bălan a postat pe Facebook și Instagram mai multe fotografii din vacanță, însă cântăreața este în prim-plan, nu și iubitul.

Interpreta preferă acum să își țină viața personală departe de camerele de filmat, nici în emisiuni de televiziune, nici în interviuri nu face declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește acum.

„Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine.

Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, a declarat artista în urmă cu puțin timp.

Libertatea