Angajatul unui om important din FRF, acuzat de agresiune sexuală asupra a trei minore

Angajatul unui om important din FRF, acuzat de agresiune sexuală asupra a trei minore

Polițiștii l-au reținut miercuri, 7 aprilie, pe administratorul terenurilor de minifotbal pe care le deține în Buzău secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu. Costel Ghiță, 53 de ani, este bănuit de agresiune sexuală, sex cu minore și șantaj, potrivit site-ului local Opinia.

Potrivit anchetatorilor, din luna aprilie 2020 și până în prezent, individul ar fi întreținut relații sexuale cu trei minore, cu vârste între 15 și 17 ani, iar apoi le-ar fi șantajat cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare pentru a le determina să continue relația cu el.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliu și la unul dintre terenurile pe care le administra, polițiștii au ridicat înscrisuri, fotografii și medii de stocare.

La ieșirea de la audieri, Costel Ghiță, reținut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă, s-a declarat nevinovat, susținând că „fetele sunt prostituate și le-am plătit”.

Potrivit presei locale, Costel Ghiță a fost condamnat în 2003 la 15 ani de închisoare, după ce a violat o tânără de 19 ani, care ulterior s-a sinucis aruncându-se de pe Podul Mărăcineni, în 1997. Buzoianul a fost eliberat condiționat în 2008.

Costel Ghiță a susținut că a fost condamnat pe nedrept, că fata ar fi fost ucisă de alți bărbați și a dat în judecată statul român inclusiv la CEDO, scrie portalul Buzoienii.

Libertatea