Artistul Adrian Romcescu a locuit 30 de ani în Danemarca, acum se mută definitiv în România. Ce se va întâmpla cu soția lui. „Nu a putut să vină”

Artistul Adrian Romcescu a locuit 30 de ani în Danemarca, acum se mută definitiv în România. Ce se va întâmpla cu soția lui. „Nu a putut să vină”

Compozitorul Adrian Romcescu și soția lui se vor muta definitiv în România, după ce au locuit timp de 30 de ani în Danemarca. Artistul s-a întors în țară în urmă cu 8 ani, însă mergea des la soția lui, care încă locuiește peste hotare. Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, el a dezvăluit care sunt planurile sale.

„Am plecat de nevoie, nu pentru iubire. Așa erau timpurile atunci. Aveam niște prieteni buni în Danemarca. Am plecat la sfârșitul lui 1986, apoi a venit Revoluția și în 1991-1992 mi-am reluat din plin activitatea.

Am rămas în Danemarca o grămadă, vreo 30 de ani. Am și cetățenie daneză. În Danemarca făcuse soția mea un bussines”, a povestit cântărețul, invitat în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

„Eu zic că tot românul e făcut să vină acasă. În ultimul timp eram împărțit între casa din România și cea din Danemarca.

Sunt de opt ani întors acasă. Am avut mare noroc că l-am prins pe tata care s-a prăpădit, acum am grijă de mama. Sunt mămos, o să vină și nevasta mea, dar din cauza situației care este acum în Europa, nu a putut să vină.

O să se mute și ea definitiv aici. Cele mai mari satisfacții tot aici, în România, le-am avut. Eu nu mă mai întorc acolo. Am plecat român, m-am dus în Danemarca și m-am făcut danez.

Acum soția mea vrea să se facă româncă. Ea iubește România mai mult decât țara ei. Vrea să trăiască aici cu tot sufletul. Soția mea a învățat românește, dar nu poate să poarte o conversație”, a mai spus compozitorul.

Libertatea