Bărbat înjunghiat în gât, cu o șurubelniță, în parcarea unui supermarket din Arad. De la ce a pornit scandalul

Bărbat înjunghiat în gât, cu o șurubelniță, în parcarea unui supermarket din Arad. De la ce a pornit scandalul

Un bărbat a fost înjunghiat joi, 21 septembrie, în zona gâtului, iar o femeie a fost agresată, în parcarea unui supermarket din cartierul Micălaca din Arad, ambele victime fiind transportate la spital, relatează news.ro și publicația locală specialarad.ro.

Agresorul ar fi folosit o şurubelniţă pentru a-l înjunghia pe bărbat, iar asupra lui ar fi fost găsit un pistol cu gloanţe, pe care nu îl deținea legal.

Victima înjunghiată are 55 de ani, iar agresorul a fost preluat de poliţişti pentru audieri.

Din primele date, atacul a avut loc pe fondul geloziei, agresorul – un bărbat din Fântânele – fiind soțul femeii care a ajuns la spital.

Acesta credea că soția îl înșală, așa că ar fi urmărit-o până în parcarea supermarketului din Micălaca, unde a fost văzută alături de celălalt bărbat. Agresorul s-a îndreptat spre cei doi, pe soția sa ar fi lovit-o, iar pe însoțitorul acesteia l-a înjunghiat în gât cu o șurubelniță.

Anunțul Poliției

“(…) În jurul orei 15.18, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înţepat în zona gâtului cu un obiect ascuţit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Arad, într-un comunicat.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Libertatea