Bernard Tapie şi soţia sa, loviţi şi legaţi la mâini de hoți, care le-au jefuit casa

Bernard Tapie şi soţia sa, loviţi şi legaţi la mâini de hoți, care le-au jefuit casa

Patru persoane au pătruns în locuinţa lui Bernard Tapie şi l-au lovit şi legat pe omul de afaceri şi pe soţia sa, potrivit publicației franceze Le Figaro, preluată de news.ro. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în Combs-la-Ville, oraș situat la 40 de kilometri de Paris.

Bernard Tapie, 78 de ani, și soția sa, Dominique, 70 de ani, dormeau în momentul în care atacatorii au intrat prin efracţie în locuinţa lor. Hoții i-au lovit şi i-au legat la mâini, după ce au furat mai multe lucruri, a scris news.ro.

Agresorii au tras-o pe Dominique Tapie de păr „pentru că voiau să știe unde este comoara”, a declarat primarul din Combs-La-Ville pentru Agenția France Presse, potrivit BBC, iar Bernard Tapie a fost lovit în cap cu un baston.

Poliția franceză la casa lui Bernard Tapie, după jaf. Foto: Profimedia

După ce a reușit să se elibereze, Dominique Tapie a fugit la casa unui vecin și a chemat poliția. A suferit leziuni la nivelul feței după ce a fost lovită de mai multe ori și a fost dusă la spital.

În schimb, Tapie, fost ministru şi deputat, a refuzat să meargă la spital.

Valoarea pagubelor nu a fost anunţată.

Controversat om de afaceri şi fost ministru, Bernard Tapie a fost preşedintele lui Olympique Marseille între 1986 şi 1994.

În 1993, Marseille a câştigat Liga Campionilor. În 1995, Tapie a fost condamnat la doi ani de închisoare, dintre care opt luni cu executare, pentru aranjarea unui meci, cu Valenciennes.

Libertatea