Câștigătorul Masterchef România 2014, Ciprian Ogarcă, vine la „Imperiul Leilor”. „Sunt ambasadorul prazului”

Câștigătorul Masterchef România 2014, Ciprian Ogarcă, vine la „Imperiul Leilor”. „Sunt ambasadorul prazului”

Miercuri, 10 martie, investitorii revin în Imperiul Leilor pentru a se întâlni cu tinerii antreprenori și ideile lor de business. În fiecare săptămână, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu vor să readucă speranța în viața celor care au o afacere la început de drum și își doresc să reușească. 

În ediția din această săptămână, „leii” vor avea parte de propuneri curajoase, dar și întâlniri cu oameni speciali.

Ciprian Ogarcă, Masterchef România 2014, intră în „Imperiul Leilor” pentru a cere o investiție în businessul pe care l-a dezvoltat în ultimii ani. Alături de acesta vor fi soția și fetița lui.

„Sunt ambasadorul prazului și Masterchef România 2014. Am venit să vă prezint businessul meu: Praz Vegas – o pizzerie cu livrări la domiciliu. Alături de mine e directorul general al firmei: Trabantul, prima mașină cu care am livrat; directorul de marketing: trofeul Masterchef 2014; și talismanul meu norocos – crypto moneda pe care o folosim în Praz Vegas: crypto-prazul.

Nouă, în Oltenia, ni se spune că suntem pui de leu, așa că am vrut să vin în Imperiu ca să-mi cunosc tatăl în afaceri”, le va spune acesta „leilor”.

Jurații „Imperiului Leilor”, despre afacerea lui Ciprian Ogarcă: „E varză toată. Pardon, praz”

Propunerea lui de parteneriere le va stârni curiozitatea
posibililor investitori, care vor dori să înțeleagă ce are el în plus față de
alte business-uri similar.

„De ce este specială? E prima pizza românească, creată în Italia, cu tente americane, făcută la mine în Oltenia” va spune acesta despre ideea lui de a face o pizza în care să introducă praz, cârnați, mici, fasole, varză murată sau alte elemente din gastronomia românească.

„Ciprian, ne-ai prezentat aici o afacere: e varză toată. Pardon, praz!”, îi va spune Dragoș Petrescu după ce va analiza cifrele și planul de business al pizzeriei.

Libertatea