Câți bani câștigă Alina Ceușan lunar din online. Ce a spus prezentatoarea de la „Love Island” despre Ioana Grama

Câți bani câștigă Alina Ceușan lunar din online. Ce a spus prezentatoarea de la „Love Island” despre Ioana Grama

Alina Ceușan, cunoscuta creatoare de conținut și prezentatoarea emisiunii „Love island”, a dezvăluit câți bani câștigă lunar din online. Cine este bărbatul din showbiz-ul românesc cu care blondina s-ar căsători și ce spune despre Ioana Grama.

Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România, a venit vineri, 1 septembrie, să răspundă întrebărilor picante ale lui Cătălin Măruță și a făcut declarații în exclusivitate. Creatoarea de conținut a recunoscut, în direct, care este suma pe care o câștigă lunar din online, dar și cine este bărbatul celebru cu care s-ar căsători. 

Avertizată încă de la început de Cătălin Măruță – „Sosurile nu sunt picante… sunt iadul pe pământ!”, Alina Ceușan a răspuns la cele mai neașteptate întrebări ce i-au fost adresate vreodată. Provocată fiind să spună „numele bărbatului din showbizul românesc, cu care s-ar mărita și mâine dacă nu ar fi căsătorită”, aceasta a răspuns „Răzvan Fodor. E un bărbat mișto! Are și carismă…”. 

În premieră, Alina a declarat că o altă creatoare de conținut din România, Ioana Grama, este genul de persoană care vrea să primească totul gratis. Prezentatoarea Love Island i-a rostit numele atunci când a fost întrebată: „Spune numele unui influencer despre care crezi că așteaptă lucruri gratuite în permanență”. 

În exclusivitate „La Măruță”, Alina Ceușan a făcut o mărturisire total neașteptată. Fără să stea pe gânduri, aceasta a recunoscut că „suma medie pe care o câștigă lunar din online” este de 15.000 de euro. 

Alina Ceușan se mută două luni în Tenerife pentru emisiunea „Love Island”

Alina Ceușan prezintă „Love Island”, cel mai nou show de dating de la PRO TV. Într-un interviu pentru Cancan, vedeta a făcut declarații despre show-ul pe care îl va modera, despre rolul de prezentatoare, dar și despre Rock, fiul ei, care nu va rămâne în România pe timpul filmărilor, va merge cu ea în Tenerife.

„Love Island” este un format de televiziune în care mai multe persoane singure sunt gata să trăiască o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată. Imediat ce intră în show, trebuie să decidă cu cine plănuiesc să formeze un cuplu. Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni în fiecare zi vor duce la răsturnări dramatice de situație.

Luna aceasta, Alina Ceușan se va muta din România în Tenerife pentru două luni, atât vor dura filmările. „Urmează să plecăm la finalul lunii septembrie. Avem 10 concurenți, cinci cupluri posibile pentru fiecare, toți concurenții sunt «single, ready to mingle». Nu i-am cunoscut, îi vom cunoaște odată cu publicul”, a spus ea pentru Cancan.

Întrebată despre show, ea a mai declarat: „E o provocare pentru mine, îmi place tot ce se întâmplă aici, m-am simțit foarte bine pentru început, la acest eveniment cu presa. Fac treaba asta de 11 ani, în online, cred că am o anumită ușurință în a comunica, în a-mi verbaliza gândurile.

În rest, e un proiect nou, e primul sezon, încercăm să vedem cum facem lucrurile să funcționeze foarte bine, mai ales pentru publicul din România. Deja e un show care a făcut senzație în foarte multe țări. Cred că o să aibă succes și la publicul din România și cred că am fost o alegere bună pentru acest rol.

Am și anii de online în spate, care se leagă foarte bine. Și, de fapt, vom avea o aplicație, în care publicul nu e doar spectator, e acolo cu noi și poate interveni în ceea ce se întâmplă în casă. Iar eu îmi știu foarte bine lucrurile de făcut în online!”.

Libertatea