Ce a trăit în copilărie Romică Țociu. Actorul nu avea voie să iasă din cuvântul mamei: „Ea a fost foarte dură cu mine”

Ce a trăit în copilărie Romică Țociu. Actorul nu avea voie să iasă din cuvântul mamei: „Ea a fost foarte dură cu mine”

Romică Țociu e unul dintre actorii de seamă ai României, mereu apare în fața publicului cu zâmbetul pe buze. De-a lungul anilor, acesta a trecut și prin momente mai grele. Acum și-a deschis sufletul și a vorbit de mama, de greutățile din copilărie, dar și despre tatăl său.

Romică Țociu are 58 de ani și merge des în emisiuni televizate, la diferite posturi de televiziune. Rar apare în fața publicului să povestească despre greutățile pe care le-a întâmpinat în viața personală sau profesională.

Și-a deschis acum sufletul și a făcut măturisiri despre mama sa care trăiește la Craiova. „Cel mai frumos lucru este că mama trăiește. Mama mi-a spus să n-o iau din Craiova, acolo sunt toate amintirile ei, toate rudele care încă mai trăiesc. Mă bucur că e sănătoasă”, a dezvăluit acesta în emisiunea Cultour.

Totuși, actorul nu poate să uite ce a trăit în copilărie, cât de severă era mama sa. „Mama a fost foarte dură cu mine. Eram încă puști și obișnuiam să mai ies cu fete, dar ea venea după mine țipând să mă duc acasă. Dacă cumva făceam vreo prostie la liceu, care era aproape de spitalul mamei, venea într-un suflet la liceu.”, a adăugat el pentru aceeași sursă.

Mama actorului a fost asistentă medicală aproape 40 de ani. Mulți ani, părinții lui au fost oamenii care au făcut cele mai multe compromisuri pentru a-i fi bine lui.

Romică Țociu știe însă că cea care i-a dat viață îi dorea și îi dorește numai binele. De la ea a învățat ce înseamnă respectul, dar și bunătatea. Toate acestea le-a luat cu el în familia pe care și-a format-o. „Bunătate pe care o are și Nicoleta, soția mea. Cred că mama ar fi vrut să mă iubească mai mult sau să-mi arate mai mult decât a reușit, dar vremurile erau destul de grele.”, a mai amintit actorul.

Celebrul actor și-a pierdut tatăl în urmă cu mulți ani, pe când el nu cunoscuse încă succesul.

Ce a trăit în copilărie Romică Țociu. Actorul nu avea voie să iasă din cuvântul mamei: "Ea a fost foarte dură cu mine"

Soția lui Romică Țociu a avut cancer

Soția lui Romică Țociu a aflat în urmă cu cinci ani că suferă de cancer la sân. În urma tratamentelor lungi și dureroase, Nicoleta a reușit să învingă boala nemiloasă.

Nicoleta Țociu a aflat că suferă de cancer în urma unui control de rutină. Se întâmpla în 2016, iar următorii patru ani au fost extrem de duri pentru ea. Romică şi Nicoleta sunt căsătoriți de 28 de ani şi au împreună doi copii. î

„Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a povestit ea, la o emisiune tv.

Libertatea