Ce flori să oferi în funcție de zodie. Aranjamente florale potrivite pentru fiecare nativ

Ce flori să oferi în funcție de zodie. Aranjamente florale potrivite pentru fiecare nativ

Florile sunt totdeauna un cadou potrivit, fie că vorbim despre o ocazie precum 1 sau 8 Martie, o zi de naștere sau doar un gest frumos, fără o ocazie anume. Dacă vrei să faci cadou un buchet de flori, ar fi bine să fii atent la câteva detalii, specifice ficărei zodii în parte.

Unul dintre detalii este zodia persoanei căreia vrei să îi dăruiești flori. De exemplu, femeia Capricorn este o persoană foarte ambițioasă, motivată și cu picioarele pe pământ. Este adepta lucrurilor clasice și, pentru că este o fire ancorată în realitate și iubește lucrurile practice, ai face bine să îi oferi o floare în ghiveci.

Pe lângă flori, îți recomandăm să vezi și ce cadouri poți să oferi în funcție de zodie.

Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune variante de flori pe care să i le oferi, în funcție de zodie. 

Flori pentru zodia Berbec

Berbecii iubesc energia și aventura. Sunt lideri și trend-setteri. Pentru ei sunt recomandate florile portocalii de orice fel, lalelele și crinul tigrat. Flori care sunt o explozie de culori și un simbol al excentricității. 

Buchet de gerbera portocalii.

foto: floria.ro

Flori pentru zodia Taur

Taurul este foarte încăpățânat, dar sensibil. Sunt semne de pământ, se bazează mult pe simțuri și le plac mirosurile dulci, așa că cei mai potriviți pentru tauri sunt trandafirii sau crinul. 

Buchet de flori – Crin ales.

foto: floria.ro

Flori pentru zodia Gemeni

Gemenii sunt duali. Sunt expresivi și introspectivi, creativi și au o imaginatie bogata. Pentru ei, cele mai indicate flori sunt trandafirii, simbolul pasiunii si afectiunii. Alege un buchet de trandafiri colorați și cu siguranță o femeie din zodia gemeni va fi mai mult decât încântată. 

Buchet de trandafiri multicolori

foto: floria.ro

Flori pentru zodia Rac

Racii sunt firi emotive și sensibile. Sunt foarte selectivi, iar dacă faci parte din anturajul lor ar trebui sa te simți flatat. Pentru ei, florile perfecte sunt florile delicate și albe, care sa le reflecte și firea lor blândă.

Buchet de lalele albe

foto: floria.ro

Flori pentru zodia Leu

Leii sunt strălucitori, extrovertiți, puternici. Adoră să fie în centrul atenției și să fie capul de afiș peste tot unde se duc. Pentru ei, floarea soarelui este cea mai înțeleaptă alegere. Ele reprezintă iubirea, lumina și încrederea de sine.

Aranjament cu floarea soarelui

foto: floria.ro

Flori pentru zodia Fecioară

Fecioarele sunt analitice, organizate și gânditoare. Atenția sporită asupra detaliilor îi împinge către perfecționism. Alege pentru ei flori albastre, care să le reflecte latura calmă, dar uneori obsesivă, sau hortensii. 

Buchet Albastru obtinut prin hidratare

foto: floria.ro

Flori pentru zodia Balanță

Așa cum simbolizează semnul zodiacal, Balanțele sunt în căutarea echilibrului perfect, a armoniei, adevărului și dreptății. Sunt încântători și apreciază frumosul. Pentru ei, cele mai potrivite flori sunt lalelele și margaretele ori un buchet de flori de câmp.  

Balada campeneasca

foto: floria.ro

Flori pentru zodia Scorpion

Scorpionii sunt cele mai pasionale semne zodiacale, iubitoare, dar foarte posesive. Ei sunt puternic atrași de natură, creativi, inteligenți și determinați. Pentru ei, cele mai bune alegeri sunt florile roșii, care să le simbolizeze pasiunea, gerberă și trandafirii sau crinii Stargazer sunt, de asemenea, alegeri bune datorită mirosului dulce.

Aranjament dulce cu buline

foto: floridelux.ro

Flori pentru zodia Săgetător

Sagetatorii au că semn zodiacal un centaur (jumătate cal, jumătate om) și simbolizează intelectul și puterea. Sagetătorii sunt energici și în căutarea aventurii, a explorării. Sunt filozofi, ambițioși și determinați. Pentru ei poți lua în considerare florile purpurii, iris, levănțică și trandafiri.  

Bol cu crizanteme, iris, lisianthus

foto: floridelux.ro

Flori pentru zodia Capricorn

Spirite practice, Capricornii sunt stabili și disciplinați. Ei sunt foarte fericiți în condițIi de stabilitate și securitate din toate punctele de vedere. Pentru ei, floarea perfectă este violetă Africană. Este o plantă cu rădăcini puternice, cu petale catifelate, care simbolizează adevărul, securitatea și fidelitatea. 

Violeta de Parma

foto: floridelux.ro

Flori pentru zodia Vărsător

În ciuda naturii independente, Varsatorii sunt romantici.  Sunt pasionali și loiali oamenilor pe care îi iubesc. Pentru ei, cea mai potrivită floare este orhideea care subliniează aerul romantic și loial, și care denotă grație și totodată putere. 

Orhidee thailandeza

foto: floridelux.ro

Flori pentru zodia Pești

Semne de apă, Peștii sunt inventivi, înțelegători și răbdători. Peștii sunt foarte blânzi și au tendința de a “gândi” cu inima, nu cu mintea. Pentru ei, cele mai indicate flori sunt cele care cresc pe lângă apă: bambus, proteea sau nuferi. 

Aranjament business exotic

foto: floridelux.ro

Dacă posibilitățile financiare nu îți permit ceva mai costisitor, nu uita că un buchet de flori de primăvară (zambile sau ghiocei), ceva făcut de mâna ta însoțit de un gând bun (ai aici o sumedenie de mesaje și de dragoste sau mesaje de la multi ani din care să te inspiri) sunt daruri la fel de frumoase. De asemenea, mai poți dărui tradafri criogenați sau aranjamente cu flori din săpun.

Libertatea