Ce mănâncă Raluca Bădulescu ca să se mențină la 50 de kilograme: „Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat. Vreau să rămân așa”

Ce mănâncă Raluca Bădulescu ca să se mențină la 50 de kilograme: „Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat. Vreau să rămân așa”

Raluca Bădulescu se mândrește cu silueta pe care o are acum, chiar dacă de multe ori a fost criticată că e mult prea slabă. „Vreau să rămân așa”, a recunoscut jurata de la „Bravo, ai stil” într-un interviu pentru Ciao, în cadrul căruia a și dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține.

În urmă cu mai mulți ani de zile, Raluca Bădulescu a făcut o operație de micșorare a stomacului, pe atunci cântărea peste 100 de kilograme. După intervenție, ea s-a schimbat radical, iar acum a ajuns să se mândrească cu silueta ei, are 50 de kilograme.

Întrebată cum reușește să se mențină la această greutate de o lungă perioadă de timp, ea a explicat că mănâncă orice, dar în cantități foarte mici. Nu a renunțat nici la dulciuri, ciocolata e preferata ei. „Covrigii sunt la locul lor, dulciurile la locul lor, în continuare mănânc ciocolată, în loc să mănânc mâncare.

Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat. Vreau să rămân așa, Doamne Ajută!”, a spus vedeta de la Kanal D, care se cântărește aproape zilnic.

Raluca Bădulescu: „Porții mici de câteva ori pe zi”

„Sunt o paranoica atunci când vine vorba de cântar. Da și astăzi, înainte să plec să vin la lansarea serialului “Secrete de familie”. Mă cântăresc zilnic. Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că n-am mai făcut damblalele… am mâncam mai mult.

Știi cum vin kilogramele așa pe nevăzute? Se întâmplă. Mă cântăresc în fiecare zi! În fiecare zi! Uneori mai uit din când în când și când mai văd…. și că știu că fac excese… încerc următoarele zile să consum salate”, a mai zis ea.

„De când am făcut acea operație de micșorare a stomacului, că mă străduiesc să mănânc mereu porții mici. Niciodată să nu mă așez la masă, niciodată să fiu sătulă. Uneori mi-e atât de foame și aș vrea să mănânc puțin mai mult, dar mă abțin și peste 2-3 ore revin la mâncarea respectivă. Porții mici de câteva ori pe zi”, a mai explicat ea pentru Ciao.

Raluca Bădulescu a fost profesoară la 24 de ani

Pe când avea 24 de ani, Raluca Bădulescu, fiica politicianului Doru Laurian Bădulescu, a terminat facultatea și a predat limba română la un liceu. Doar câteva luni a rezistat la catedră, apoi s-a reorientat. „Am lucrat o perioadă în învățământ, pentru că eu am terminat Facultatea de Litere și am profesat câteva luni.

Am predat română. Și după aceea m-am angajat la o multinațională, pe vremea aceea se numea Connex. Am lucrat o perioadă la Relații cu clienții, acolo erau alte salarii, era altă viață, era altă gașcă, era mișto!”, a spus vedeta, care a și mărturisit că și-a cumpărat o haină de blană din salariul de la multinațională.

„Și aceia au fost primii bani din care mi-am achiziționat prima haină de blană. Țin minte foarte clar chestia asta. Până atunci, am avut noroc că am primit cadou de la părinții mei. Mi le-am dorit, mi-au plăcut blănurile întotdeauna, le-am purtat.

Știu care este trendul internațional, știu că se poartă hainele ecologice, dar mă străduiesc să țin balanța cât pot pentru că am animale adoptate, ajut foarte multe adăposturi și spitale care se ocupă de animalele mai puțin norocoase și asta este! Mănânc carne. Acum nu pot s-o ard să vin să spun că sunt vegană. Soră-mea, spre exemplu, este vegană. Ea nu poartă blană, nu poartă piele”, a mai explicat ea.

Raluca Bădulescu nu a uitat nici acum experiența ei de la catedră, ca profesoară. Era foarte apropiată de vârstă cu elevii ei, era și foarte înțelegătoare. „Abia terminasem facultatea, aveam 24 de ani, am avut o clasă de a IX-a și una de a XI-a. Eram de vârstă apropiată, elevii de clasa a XI-a aveau 16-17 ani, eu aveam 20 și ceva. Dacă eu am acum minte de 25 de ani, vă dați seama pe vremea aceea. Copiii aceia având 17 ani înțelegeam să le motivez absențele, îi înțelegeam că nu sunt pregătiți etc.”, a mai spus ea pentru Playtech.

Libertatea