Ce s-a descoperit în stomacul unui aligator de 445 de kilograme. „Cu siguranță, i-a mâncat”

Ce s-a descoperit în stomacul unui aligator de 445 de kilograme. „Cu siguranță, i-a mâncat”

Când un vânător din Statele Unite a capturat un aligator de 445 de kilograme pentru a fi transformat în cârnați, habar nu avea că va rezolva un mister care dura de două decenii, informează Daily Star.

Vânătorul Ned McNeely a ucis „bestia” de peste 3,6 metri, apoi a mers la carmangeria Cordray’s, din Carolina de Sud, SUA, și le-a cerut măcelarilor să proceseze carnea în cârnați.

În momentul în care măcelarii au tăiat „monstrul” au descoperit mai multe obiecte interesante în stomacul creaturii ucigașe – inclusiv etichetele nedigerate de la cinci zgărzi pentru câini.

„Cu siguranță, i-a mâncat (n.r. – pe câini). Era un animal bătrân, de 50 până la 70 de ani”, a declarat Claudia Cordray, proprietara măcelăriei.

În mod incredibil, unul dintre numerele de telefon era încă vizibil pe etichetă și, după ce a sunat, proprietarei măcelăriei din Carolina de Sud i s-a dat niște știri șocante.

„Două dintre etichete erau lizibile și numărul de telefon de pe ele încă funcționa. Proprietarul a spus că a vânat în aceeași zonă în urmă cu 24 de ani și că acele zgărzi provin de la câinii săi”, a transmis Claudia Cordray pe Facebook.

De asemenea, în interiorul reptilei de 445 de kilograme s-a mai descoperit e afla o geacă anti-glonț, o bujie, o mulțime de cochilii de broaște țestoase și mai multe gheare.

Descoperirea zgărzilor pentru câini și celorlalte „artefacte” a fost cu totul întîmplătoare, pentru că măcelarii de la Cordray obișnuiesc să arunce stomacul uriașelor reptile cu totul, fără a se mai uita în interiorul său.

FOTO: EPA

Libertatea