Ce spune Corina Caragea despre nunta cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Ce spune Corina Caragea despre nunta cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Corina Caragea, în vârstă de 40 de ani, și Robert Pongracz sunt împreună de peste 10 ani, însă nu au făcut pasul cel mare. Vedeta de la Pro TV a explicat care este motivul pentru care nu a vrut să se căsătorească până acum.

Corina Caragea are 40 de ani și formează un cuplu cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani, însă nici vorbă de căsătorie, momentan.

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, aceasta a dezvăluit câteva detalii neștiute din viața ei personală.

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit.

Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca”, a declarat Corina Caragea, potrivit viva.ro.

De asemenea, Corina a recunoscut că nu este încă pregătită să devină mamă. „Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt”, a mai dezvăluit vedeta.

Cum se menține în formă

Într-un interviu exclusiv pentru Libertatea, Corina Caragea a recunoscut că nu ține dietă. „Nu reușesc să mă mențin. Merg la sală ca să îmi pot permite să mănânc ce vreau. Nu țin dietă, dar păstrez așa, un echilibru. Dacă e un tort, nu îl mănânc pe tot, mănânc o bucățică. Dacă e o prăjitură, nici pe aceea nu o mănânc pe toată”, a explicat ea.

Libertatea