Ce spune Lavinia Pârva despre Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. „E foarte talentată, cântă, compune”

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cel mai solide cupluri din showbiz. Au împreună un băiețel și o căsnicie discretă. Artista a vorbit într-un interviu, despre cum este interpretul ca tată și ce relație are micuțul Alexandru, cu frații lui mai mari, Violeta și Radu Ștefan.

„Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze.

andreea-marin-si-fiul-lui-stefan-banica-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a povestit Lavinia, invitată la emisiunea „Exclusiv Vip” de la Prima TV.

„Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot”, a mai spus Lavinia.

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a adăugat soția lui Ștefan Bănică junior.

Libertatea