Cea mai mare insulă privată din Bahamas va fi scoasă la licitație. La cât e evaluată proprietatea

Cea mai mare insulă privată din Bahamas va fi scoasă la licitație. La cât e evaluată proprietatea

Plaje albe curate, înconjurate de oceanul albastru, specii de vegetație cu proprietăți medicinale și dealuri împădurite ce se întind pe aproape 295 de hectare care pot fi visul unui dezvoltator cu posibilități financiare. Insula Little Ragged oferă o mulțime de alte atracții naturale, iar licitația pentru paradisul din Caraibe începe pe 26 martie și se va încheia pe 31, notează CNN.

Cunoscută și sub numele de St Andrew’s, insula se află la 10 minute distanță de o plimbare cu barca către Insula Ragged din apropiere, unde se află un aeroport privat.

De asemenea, pe tărâmul izolat se poate crea un mediu propice pentru snorkeling, navigație și pescuit, datorită țărmului excelent. Unde mai pui că există suficient spațiu pentru a construi o stațiune de tip boutique cu un teren de golf.

Little Ragged este scoasă la vânzare prin Concierge Auctions, o companie imobiliară din SUA care licitează proprietăți către cel mai mare ofertant. Din lista de clienți revendicată de firmă fac parte și câteva nume celebre, precum Cher și Michael Jordan.

De la ce preț pornește licitația pentru Little Ragged? Licitația începe de la 100.000 de dolari, iar insula este listată la 19,5 milioane de dolari, dar nu există o ofertă minimă sau o ofertă minimă așteptată.

Am primit un mare interes pentru licitație până acum, ceea ce era de așteptat, pentru că aceasta este o oportunitate unică

Travel Laura Brady, cofondator și CEO al Concierge Auctions pentru CNN:

Pentru cei care vor să vadă insula, este disponibil online un tur privat.

Pentru persoanele care ratează șansa de a cumpăra insula, firma Blue Estate Group a dezvăluit recent că insula artificială Blue Estate, aproape de Bahamas, urmează să fie scoasă la licitație, iar prețurile pornesc de la 19.800 de dolari și cresc la peste 1 miliard de dolari.

Mai mulți brokeri insulari au raportat o creștere uriașă a cererii pentru insule private în urma pandemiei de COVID-19. Unul dintre ei a spus în octombrie că a avut cele mai aglomerate două luni din ultimii 20 de ani.

Foto: Concierge Auctions

Libertatea