„Chefi la cuțite” 2021 – când începe sezonul 9. Unul dintre jurați a dat din casă. Ce se va întâmpla în timpul show-ului de la Antena 1. „Poate nu e bine, dar…”

„Chefi la cuțite” 2021 – când începe sezonul 9. Unul dintre jurați a dat din casă. Ce se va întâmpla în timpul show-ului de la Antena 1. „Poate nu e bine, dar…”

„Chefi la cuțite” revine la Antena 1 cu sezonul 9 și câteva schimbări în cadrul show-ului culinar. Emisiunea se întoarce pe micile ecrane, la trei luni de la finala sezonului 8 Chefi la Cuțite. Anul acesta, vor exista mici schimbări și pentru că Gina Pistol a filmat în timp ce era însărcinată, aceasta a avut un ajutor.

UPDATE 25 februarie: Florin Dumitrescu a dat din casă și a povestit ce se va întâmpla în noul sezon.

„O să dau din casă, poate nu e bine, dar n-am ce să fac. O să avem 27 de amulete la audiții. Dăm cuțite pentru concurenți, dar bătaia aia mare se dă între noi trei, că de aia se numește ”Chefi la cuțite”, că e vorba despre Sorin, Cărălin și mie, adică întotdeauna este o alință între doi vs celălalt și atunci avem aceste 27 de găteli.

În fiecare zi de audiții avem o amulet pentru care ne luptăm. Aceste amulet vor scoate din noi ce mai bun. Plus că avem și melodia sezonului, o să ne vedeți și cântând”, a spus Florin Dumitrescu, în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

UPDATE 23 februarie: Potrivit tvmania, debutul emisiunii „Chefi la cuțite” era programat pe 1 martie, premiera a fost mutată, conform anunțului publicat de postul de televiziune pe rețelele de socializare.

Astfel, prima ediție „Chefi la cuțite” va avea premiera duminică, 28 februarie, de la 20.30. Emisiunea va fi difuzată în zilele de duminică, luni și marți de la 20.30.

Potrivit programului primit de la Antena 1, care poate suferi însă modificări, premiera e programată pentru luni, 1 martie, de la 20.30, urmând ca emisiunea să fie difuzată de luni până miercuri, la aceeași oră, anunță tvmania.ro.

Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu așteaptă cu nerăbdare difuzarea show-ului de la Antena 1.

„Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus, dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte, s-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început.

E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm, pentru că știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte.

S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmăm altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete ?”, a povestit Florin Dumitrescu în luna decembrie pentru TVMania.

Speak va fi coprezentator în cadrul emisiunii de la Antena 1

Noul sezon va avea parte și de un coprezentator, Speak. Pentru că Gina Pistol va aduce pe lume primul ei copil, iar în timpul filmărilor sarcina era deja avansată, aceasta îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak.

Libertatea