Cine este Irina Ceban (Irisha), noua concurentă de la „Survivor România 2021”. Tânăra a făcut senzație la „Bravo, ai stil!”

Cine este Irina Ceban (Irisha), noua concurentă de la „Survivor România 2021”. Tânăra a făcut senzație la „Bravo, ai stil!”

În ediția de joi seara a emisiunii „Survivor România”, patru noi concurente vor intra în lupta pentru supraviețuire și premiul cel mare. Una dintre concurente este Irina Ceban (Irisha) și a devenit cunoscută odată cu participarea la „Bravo, ai stil!”.

Identitățile a doua dintre cele patru noi cuncurente de la Survivor România au fost făcute publice de Kanal D. Acestea sunt Irina Ceban și Raluca Dumitru.

Cine e Irina Ceban de la Survivor România

Irina Ceban are 33 de ani și va face parte din echipa Faimoșilor. Ea a devenit cunoscută odată cu participarea la Bravo, ai stil!, în sezonul 5.

Irina, pe numele ei de scenă Irisha, este din Republica
Moldova, dar s-a mutat în București de ceva vreme.

Cine este Irina Ceban (Irisha), noua concurentă de la „Survivor România 2021”. Tânăra a făcut senzație la „Bravo, ai stil!"

18699650_1477089429032691_8762740628431803973_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Irina este cântăreață și dansatoare, însă iubește sportul și
speră că va rămâne în competiție cât mai mult.

„Am o surpriză pentru voi. Mâine vă spun despre ce este vorba”, a scris, Irina Ceban pe Instargam, cu o zi înainte de a-și face apariția în Republica Dominicană, alături de noii ei colegi.

Ana Porgras, eliminată de la „Survivor România”

În ediția de duminică seara, Ana Porgras a fost eliminată de la „Survivor România”. Jador a fost cel care a propus-o spre eliminare, iar publicul a decis ca ea să părăsească Republica Dominicană.  Concurenta a fost surprinsă și de vot, și de vestea că părăsește concursul.

Libertatea