Cine este soția lui Nelu Ploieșteanu. Cei doi au fost despărțiți, după ce interpretul a avut 13 ani o relație paralelă. Moartea fiulului lor i-a adus împreună

Cine este soția lui Nelu Ploieșteanu. Cei doi au fost despărțiți, după ce interpretul a avut 13 ani o relație paralelă. Moartea fiulului lor i-a adus împreună

Dacă Nelu Ploieșteanu era celebru prin muzica pe care o cânta la petreceri, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști, soția acestuia a stat de-alungul anilor, departe de lumina reflectoarelor, preferând să păstreze discreția și să se ocupe de băiatul lor, Mihăiță, cu grave probleme de sănătate. Băiatul era dependent de mama lui.

Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani. Unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România, s-a stins din viață în urma unor complicații. Artistul era internat cu COVID la secția ATI de la Spitalul Floreasca.

Nelu Ploieșteanu și soția lui s-au despărțit, însă moartea fiului lor i-a adus împreună

În urmă cu ceva ani, detalii incredibile despre familia lui Nelu Ploieșteanu, au ieșit la iveală.

Soția, Elena, își acuza soțul că are o relație paralelă cu o altă femeie, ce durează de 13 ani. Aceștia și-au spus cuvinte grele în direct la TV, însă, în cele din urmă, au decis să își ma idea o șansă.

În 2019, Nelu Ploieșteanu și soția lui s-au împăcat, după ce fiul luor a murit, în 2018. Artistul  a avut 13 ani o relație paralelă.

„Am reușit să depășim momentele negre”

Elena a declarat în urmă cu trei ani, că problemele din ultima perioadă i-au apropiat. Cei doi au luat o decizie radicală, la câteva luni după moartea fiului lor, Mihăiță.

„Problemele din ultima perioadă ne-au unit mult”, a declarat Elena Ploieșteanu potrivit Click! „Am plecat cu soțul meu, acum ne înțelegem destul de bine.

Am reușit să depășim momentele negre din viața noastră. L-am
iertat pentru tot ce a făcut în viață”,a mai povestit femeia.

Binecunoscutul cântăreț de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu, care i-a cântat la petreceri lui Nicu Ceușescu, a trecut prin cele mai cumplite momente.

În primăvara anului trecut, fiul său a încetat din viață, la vârsta de 28 de ani. De atunci, viața artistului s-a schimbat total și nu poate trece peste marea pierdere.

Libertatea