Cine sunt Loredana și Daniel, al treilea cuplu care se formează astăzi în reality show-ul „Căsătoriți pe nevăzute”

Cine sunt Loredana și Daniel, al treilea cuplu care se formează astăzi în reality show-ul „Căsătoriți pe nevăzute”

În această seară, de la ora 21.30, Loredana și Daniel se văd pentru prima dată în fața ofițerului stării civile, la propria nuntă, în cel mai curajos experiment social al momentului – reality show-ul Căsătoriți pe nevăzute. Dacă va avea știința dreptate în ceea ce privește compatibilitatea lor, vom afla azi, la PRO TV.

Deciziile celor patru experți în formarea cuplurilor sunt o mare responsabilitate, aliatul comun este știința.

 „Căsătoriți pe nevăzute este o emisiune cu o miză foarte mare, pentru că presupune găsirea unui partener de viață… pentru o viață!”, spune Oana Nicolau, psihosexolog și psihoterapeut de cuplu.

Și pentru Elena Lasconi, primarul care oficializează căsătoriile concurenților, show-ul bazat pe știință, este o provocare. „Cred că dragostea este și știință, dar sunt absolut sigură că pe măsură ce o să descoperim foarte multe lucruri în știință, probabil că o să avem ecuații matematice și rezultatele analizelor pentru foarte multe lucruri pe care astăzi le punem sub semnul întrebării. E o nebunie!”, a spus aceasta.

În această seară, Loredana și Daniel se vor cunoaște pentru prima dată la cel mai important eveniment din viață: nunta lor.

 „Când ne-a anunțat, am crezut că e o glumă! Dar vedem că e treabă serioasă!”, vor spune părinții mirelui în timp ce vor aștepta mireasa. Întâlnirea celor doi va fi extrem de emoționantă, iar Loredana îi va face mirelui un cadou neașteptat:

„Acesta e pentru tine. Să ai grijă de el!”, va spune aceasta la câteva secunde după ce va răspunde „Da!” la întrebarea „De bună voie și nesilită de nimeni, îl iei în căsătorie pe Daniel?”.

Libertatea