Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis unde și când va avea loc cununia lor. Va fi un eveniment restrâns: „Doar cu familia”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis unde și când va avea loc cununia lor. Va fi un eveniment restrâns: „Doar cu familia”

Nu mai vor să aștepte, se căsătoresc chiar anul acesta! Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după un an de relație, au decis să spună marele DA. Au hotărât când și unde va avea loc evenimentul la care va participa doar familia.

În urmă cu un an de zile a luat naștere povestea lor de dragoste. Fani au fost mirați, mulți credeau să este vorba despre o iubire adolescentină care nu va rezista prea mult. Ei bine, nu a fost deloc așa. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat că anul acesta vor deveni soț și soție. “Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică”, a declarat el.

Lucrurile sunt mai serioase și mai avansate decât atât, cântărețul și tânăra iubită știu deja unde și când va avea loc evenimentul. Nu vor face o petrecere mare din cauza situației generate de pandemie, va fi restrâns, în familie.

“Anul ăsta vrem să ne căsătorim. Nu facem nunta, doar cununia, undeva aproape de toamnă. Va fi ceva restrâns, frumos, liniștit, doar cu familia, aici în România, pe ponton”, a dezvăluit artistul Edward Sanda.

Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie în ziua în care a împlinit 18 ani

În primul minut în care a devenit oficial majoră, Cleopatra Stratan a primit poate cel mai frumos cadou pe care îl aștepta. Iubitul ei i-a pus pe deget inelul de logodnă și i-a jurat să-i fie alături toată viața. Deși ambii sunt extrem de tineri, 18 și respectiv 23 de ani, știu foarte bine că destinul lor este împreună și nu vor să aștepte foarte mult până să întemeieze o familie.

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam.

Libertatea