Coadă de sute de persoane fața unei policlinici din București, pentru analize compensate. Administrator: „Suntem depășiți”

Coadă de sute de persoane fața unei policlinici din București, pentru analize compensate. Administrator: „Suntem depășiți”

Sute de oameni au format o coadă uriașă, joi, 1 aprilie, la Policlinica Titan din Sectorul 3 din București, în speranța că vor reuși să-și facă investigații medicale gratuite.

Coada s-a întins pe mai multe sute de metri, din nevoia de a păstra, cât de cât, distanțarea impusă de reglementările în vigoare, potrivit unor imagini difuzate de Realitatea Plus. Oamenii au povestit că sunt la rând de la ora 6.30.

La intrarea în centrul medical, însă, îmbulzeala nu a putut fi evitată.

Nicoleta Necula, administratorul Policlinicii Titan, a declarat, la Digi24: „Suntem depășiți, am rugat laboratoarele care dețin contracte de vânzare-cumpărare să facă programări, pentru că ar fi mai ușor cu programare. Dacă pacientul e programat cu dată și oră ar veni atunci și nu ar mai fi aceste aglomerări”.

La început de lună, numeroși pacienți, în general vârstnici, formează cozi în fața laboratoarelor și policlinicilor, cu speranța că vor reuși să-și facă setul de analize și investigații gratuite la care au dreptul, în calitate de asigurați.

Libertatea