Copilăria lui Cătălin Moroșanu. Faimosul de la „Survivor România” era rebel: „Am fost neascultător”

Copilăria lui Cătălin Moroșanu. Faimosul de la „Survivor România” era rebel: „Am fost neascultător”

Cătălin Moroșanu participă acum la „Survivor România”. Are o carieră de invidiat, o familie de care e mândru. Faimosul a dezvăluit că a avut o copilărie frumoasă, părinții i-au oferit tot ce a vrut, însă la 18 ani a plecat de acasă. Spune că a cunoscut greul.

Părinții lui Cătălin Moroșanu i-au fost mereu aproape sportivului încă din copilărie. Aceștia l-au învățat ce e respectul, i-au oferit o educație și o copilărie frumoasă. „A fost o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure, am avut libertatea de a zburda în natură. Lucrul ăsta a fost extrem de important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică. Mi-aș dori ca și copilul meu să crească în legătură cu natura.

Am doi părinți minunați. Mama este învățătoare, tatăl meu este tehnician silvic. De la mama moștenesc ambiția de a merge mai departe. De la tata moștenesc inteligența emoțională, este un bun cunoscător de oameni”, a declarat Faimosul de la „Survivor România” pentru viva.ro.

Cătălin Moroșanu nu s-a ferit însă să recunoască și că a fost un copil rebel la 14 ani, iar la vârsta de 18 ani a plecat de acasă. Primul lui job a fost ca agent de pază: „Eram un copil răzgâiat, mai am un frate mai mic, dar când făceam năzbâtii, eu eram cel care o fura. Am fost neascultător. La 14 ani aveam un caracter rebel.

La 18 ani am plecat de acasă și m-am angajat ca agent de pază. M-am chinuit, am văzut cât de grea e viața. Apoi, mi-am dat seama că părinții, dacă au făcut un copil, vor să se bucure de el. Suferă pentru copilul lor. Un copil educat de către părinți va fi mereu lângă ei”, a spus el pentru aceeași sursă.

Libertatea