„Credeți în astre?”, gluma cu care CNCAV anunță că aproape 149.000 de vaccinuri de la AstraZeneca ajung în România

„Credeți în astre?”, gluma cu care CNCAV anunță că aproape 149.000 de vaccinuri de la AstraZeneca ajung în România

Aproape 149.000 de doze de vaccin AstraZeneca ajung, joi, în România, acestea vor fi distribuite la centrele regionale din țară în zilele următoare. Anunțul este însoțit și de un mesaj inedit postat pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

Noua tranşă de vaccin ajunge, joi, în ţara noastră pe cale terestră, au anunțat autoritățile. În centrele de vaccinare se vor utiliza atât doze recepționate de România în tranșa curentă, cât și în tranșa anterioară, transmite CNCAV.

Anunțul a fost făcut de autorități pe pagina oficială de Facebook, Ro-Vaccinare.

Dozele de vaccin vor ajunge în centrele regionale în perioada 26-28 februarie:

Centrul Național de Stocare București: 44.900 doze;Centrul Regional de Depozitare Brașov: 17.300 doze;Centrul Regional de Depozitare Cluj: 20.400 doze;Centrul Regional de Depozitare Constanța: 15.800 doze;Centrul Regional de Depozitare Craiova: 13.400 doze;Centrul Regional de Depozitare Iași: 22.000 doze;Centrul Regional de Depozitare Timișoara: 15.000 doze;

Până în prezent, peste 91.000 de români au fost cu vaccinul anti-COVID produs de AstraZeneca.<br>

„Pe măsură ce noile tranşe ajung în România, aplicaţia de programare se actualizează şi permite continuarea procesului de programare pentru categoriile populaţionale aflate în etapa curentă.”, a mai transmis CNCAV.

Libertatea