Cum a fost cerută Lora în căsătorie. Povestea celor două inele de logodnă primite de artistă. „M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și… ”

Cum a fost cerută Lora în căsătorie. Povestea celor două inele de logodnă primite de artistă. „M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și… ”

Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de șase ani, iar cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să facă pasul cel mare. Artista a acordat un interviu pentru revista VIVA!, în care a dezvăluit de ce nu a făcut până acum nunta cu iubitul ei, dar și care este povestea celor două inele de logodnă primite de la el.

„A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el.

Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat: a venit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar în urma acelui scandal ne-am apropiat foarte mult.

Apoi, fiind tot pe drumuri împreună, prin țară, la concerte și nu numai, a promovat pe rolul de manager, lucru care a alimentat și mai mult zvonurile referitoare la apropiere.

De acolo a fost doar un pas să îi spun că nu voi mai găsi pe nimeni, deoarece lumea credea că sunt cu el.

Surorile lui, care au fost o parte importantă din povestea noastră, prietenia dintre mine și surorile lui, senzația că ne cunoaștem dintotdeauna și că suntem parte din familie m-au făcut să-l cunosc mai bine.

Aveam o chimie pe care noi nu o conștientizam și a fost cu artificii când am conștientizat-o. A fost o revelație extraordinară”, a declarat Lora pentru revista VIVA!

„Mi-a arătat o peșteră frumoasă”

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect.

Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos! Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie.

M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a mai spus Lora pentru sursa citată.

Libertatea