Cum arată mama Antoniei la 53 de ani. Denise Iacobescu e o bunică modernă: „Tânără pentru totdeauna”

Cum arată mama Antoniei la 53 de ani. Denise Iacobescu e o bunică modernă: „Tânără pentru totdeauna”

Denise Iacobescu nu mai e la prima tinerețe, dar impresionează cu felul în care arată. Mama Antoniei are deja 53 de ani, dar arată mai bine ca niciodată. Imaginile recente cu ea dovedesc asta.

Denise Iacobescu are 53 de ani și demonstrează că se poate să arați bine și la o vârstă mai înaintată dacă urmezi un regim de viață sănătos! Mama Antoniei arată extraordinar de bine, menținându-se într-o formă fizică de invidiat.

Recent, Denise Iacobescu a postat o fotografie pe contul de Instagram. A spus: “Tânără pentru totdeauna”. A primit o mulțime de aprecieri din partea fanilor, o mulțime de comentarii.

”Superbă”, ”O mamă minunată”, ”Cea mai frumoasă femeie”, ”53 și fabuloasă. Arăți ca la 33 de ani”, au scris fanii ei în mediul online, la fotografia postată acum de mama Antoniei.

Cum își menține silueta Denise Iacobescu

Un instructor de fitness din România a explicat pentru cotidianul Libertatea cum îşi menţine mama Antoniei, Denise Iacobescu, silueta perfectă şi care sunt exerciţiile ce o vor ajuta să slăbească în dor câteva săptămâni. „Am făcut, timp de trei luni, experimente prin metoda Eleven şi se văd foarte clar rezultatele pe doi băieţi. Săptămâna aceasta încep şi cu Denise Iacobescu, mama Antoniei, care vrea să încerce metoda Eleven şi să demonstrăm că funcţionează şi în partea feminină, şi am multe cerinţe în privinţa asta„, a declarat în cadrul Interviurilor Libertatea Live instructorul de fitness Florin Cujbă.

Libertatea