Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiica lui Enache. „Merge deseori în spectacole alături de Adrian”

Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiica lui Enache. „Merge deseori în spectacole alături de Adrian”

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de peste
20 de ani și au împreună un băiat, în vârstă de 16 ani. Prezentatoarea TV a
vorbit despre relația cu acesta și a dezvăluit cum se înțelege cu fiica artistului,
Diana, din căsnicia anterioară.

„Am o relație civilizată și o admir pentru faptul că este activă. Diana a terminat Dreptul și se pregătește pentru stagiatul de practică, merge deseori în spectacole alături de Adrian, are emisiune zilnică la radio, la Național FM.

Este și elevă la aceeași școală de cinematografie ca și David, dar la altă grupă de vârstă decât fratele ei”, a declarat Iuliana Marciuc pentru revista VIVA!

Iuliana Marciuc a vorbit și despre relația cu David, fiul ei în vârstă de 16 ani

„Până acum, David nu ne-a speriat cu nimic, deși știu, am citit și sunt pregătită să fac față la tot ceea ce înseamnă adolescență. Este un copil foarte bun, a terminat semestrul I al clasei a IX-a cu media 9,75, ceea ce cred eu că, pentru un adolescent, este o performanță.

Asta nu înseamnă că nu are și multe activități extrașcolare, pe care am fost atenți să le dezvoltăm și în perioada de pandemie: pasiunea pentru călărit, mersul la sală, cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie Studiourile Buftea.

Suntem atenți să îi stârnim interesul pentru cât mai multe lucuri și, ulterior, el să aleagă ce rămâne hobby și ce ar vrea ca profesie”, a mai spus Iuliana Marciuc pentru sursa citată.

Libertatea