Derapaje în lanț ale lui Victor Pițurcă, cu jigniri și limbaj suburban, în pauza publicitară. Înregistrarea, publicată din greșeală

Derapaje în lanț ale lui Victor Pițurcă, cu jigniri și limbaj suburban, în pauza publicitară. Înregistrarea, publicată din greșeală

În pauza de publicitate a unei emisiuni sportive la care a fost invitat Victor Pițurcă, fostul selecționer a vorbit liber cu realizatorul și totul a fost înregistrat și publicat apoi pe internet. Fostul selecționer a fost auzit spunând lucruri șocante despre patronul, jucătorii și un fost antrenor de la Universitatea Craiova, scrie Gazeta Sporturilor.

Victor Pițurcă, 64 de ani, fostul antrenor al Craiovei, a participat recent la o emisiune pe Telekom Sport. Ulterior, programul TV intitulat „Sport Report” a fost încărcat pe YouTube pe contul televiziunii, însă cel care a făcut-o a uitat să „taie” și ce s-a înregistrat în pauza de publicitate.

Dialogul dintre antrenor și moderatorul Silviu Tudor Samuilă e absolut șocant și fostul selecționer folosește un limbaj jignitor când vorbește despre patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, dar și despre jucători și un fost antrenor al echipei.

În cele aproximativ 4 minute ale pauzei de publicitate, Pițurcă și Samuilă discută despre Universitatea Craiova, formulează jigniri în lanț la adresa patronului Mihai Rotaru și face dezvăluiri despre portarul Mirko Pigliacelli. Totul într-un limbaj suburban.

Televiziunea la care a avut loc interviul a cerut apoi scuze publice.

Telekom Sport şi www.telekomsport.ro îşi asumă eroarea regretabilă pentru apariţia acestui clip care a conţinut o discuţie privată din pauza publicitară a unei emisiuni tv. Ne cerem scuze celor care ne citesc, telespectatorilor, lui Victor Piţurcă şi oricărei persoane menţionate în acest clip.

Telekom Sport

”Dintr-o regretabilă eroare, în spaţiul public au apărut nişte imagini dintr-o pauză publicitară a emisiunii mele pe care am avut-o miercuri seară cu Victor Piţurcă. În primul rând vreau să-i cer scuze lui Victor Piţurcă pentru că evident nu ar fi trebuit acele imagini să apară sub nicio formă. Este o eroare a noastră, pe care ne-o asumăm.

Pe de altă parte, ceea ce discutăm în pauzele publicitare ar trebui să rămână în pauzele publicitare. Dialogurile noastre în privat sunt în privat iar ceea ce apare pe post ar trebui să rămână acolo.

Îmi cer scuze şi dacă cineva din persoanele la care am făcut referire în acele imagini se simt lezate şi vă cer scuze dumneavoastră, publicului nostru, care sper să rămână fidel în continuare!” – Silviu Tudor Samuilă

Libertatea