Dezvăluirea făcută de Cristina Șișcanu după 11 ani de relație cu Mădălin Ionescu. „Soțul mi-a spus clar și cuprinzător”

Dezvăluirea făcută de Cristina Șișcanu după 11 ani de relație cu Mădălin Ionescu. „Soțul mi-a spus clar și cuprinzător”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de 11 ani și au o căsnicie discretă. Împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 3 ani. De asemenea, prezentatorul TV mai are alți doi copii, pe Ștefania, de 23 de ani, și Filip, de 17 de ani, din prima căsnicie.

Cristina Șișcnu a dezvăluit că a primit în dar de la prezentator o mașină. Aceasta a postat imagini pe contul de socializare.

„În pijama și cu papuci de casă am ieșit în miezul nopții să îmi întâmpin noua mașină. Este pentru prima dată când Mădălin reușește să țină un secret și eu să nu bănuiesc nimic.

Mi-a zis că mașina vine săptămâna viitoare, iar eu am fost un pic bosumflățică în sinea mea.

Astă-noapte, pe la 1.30, m-a invitat să ies la poartă că mă așteaptă surpriza! A fost un moment superb! Pentru unii poate este o mașina scumpă, pentru alții cu siguranță nu!

Pentru mine este o bucurie că de acum încolo voi avea alt confort atunci când voi călători, mai ales cu copiii! Dincolo de lucrurile materiale, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că trăiesc IUBIREA. 

Acum 11 ani, pe 1 martie, soțul meu mi-a spus clar și cuprinzător: «De trei luni de zile mă gândesc la tine! Te iubesc!». M-a sărutat și așa a început povestea noastră … ❤️”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

Libertatea