Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa lui George Simion: „Știi că am dovezile pe telefonul meu!”

Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa lui George Simion: „Știi că am dovezile pe telefonul meu!”

Într-un live făcut duminică seara pe contul de Facebook, senatoarea recent exclusă din AUR pune tunurile pe șeful partidului.

Se încing lucrurile în AUR, după excluderea de săptămâna trecută a senatoarei Diana Șoșoacă și a unui deputat. Și după ce i-a luat ca țintă a atacurilor pe Claudiu Târziu și pe Sorin Lavric, acum, Șoșoacă a trecut la Simion.

Într-un live făcut pe contul său de Facebook, Diana Șoșoacă acuză faptul că „sistemul” pune la cale un dosar penal contra unuia dintre copii săi. Șoșoacă nu prezintă nicio dovadă în sprijinul afirmațiilor sale, dar sugerează că George Simion nu ar fi străin de acest „sistem”.

„Domnul primar Chirica (Mihai Chirica, primarul Iașiului, n.red.), prieten cu domnul Simion, nu îmi aprobă spațiu pentru birou. Prietenii știu de ce. Însă pe drum am fost anunțată de un lucru pe care vreau să-l fac public astfel că atunci când se va întâmpla să știți de ce s-a întâmplat. Având în vedere că nu m-am lăsat îngenuncheată prin copiii mei, drept pentru care la acest moment se pune în regie, atragerea într-o cursă a fiului meu de 19 ani, astfel încât să-i facă un dosar penal. Ori trafic de droguri, ori nu știu ce au mai gândit, băgate tipe pe filiera lui. Ca să mă poată termina pe mine, vor să-i însceneze băiatului meu. În acest moment, sistemul ăla care îl ajută pe Simion și care nu trebuia să fie devoalat, care a atras în cursă și profesioniștii și mine ca să candidez pe listele acestui partid care s-a dovedit că are grave probleme. Dacă voi credeți că puteți să-mi distrugeți copilul și pe mine, vă înșelați amarnic”, afirmă Șoșoacă.

Șirul atacurilor la Simion, continuă: „George, să-ți fie rușine! Ai jurat la Țebea, că împreună vom salva România și românii. Ceea ce spui tu acum sunt cele mai mari minciuni, și știi că pe telefonul meu sunt toate dovezile împotriva a tot ceea ce spui. Și le voi da publicității pas cu pas. Dacă te șantajează cineva, ieși și spune-o. Te-am cunoscut altfel, nu am vrut să ce mi-au spus inclusiv prietenii tăi. Rușine să vă fie. Știți ce mi-au spus unii: Ai băgat niște neica nimeni în Parlamentul României”.

„Simion vrea să conducă România”

Apoi, senatoarea vorbește de o întâlnire misterioasă.

„Ne-am întâlnit în patru la un bar și mi-ai spus: am desființat președinții de filiale din România pentru că vrei să nu provoace nimeni să convoace niciun congres pentru că vrei să conduci România, ori în calitate de președinte, ori în calitate de premier. Și te-am întrebat: Și Călin Georgescu pe care l-ai susținut? Și mi-ai spus: Eu vreau să conduc România. Sunt doi martori. Și a rămas stabilit că vom merge împreună și că mă vei sprijini în lupta de la Comisia de Abuzuri și mi-ai spus că primești amenințări și că ți se cere să mă schimbi. De ce nu le-ai spus tuturor că președintele partidului este Marius Lulea? Când apar actele?”, a spus aceasta.

Libertatea