Directoarea unei grădinițe din Alexandria, găsită moartă în casă. Dana era mama a doi copii, pe care i-a trimis intenționat la țară

Directoarea unei grădinițe din Alexandria, găsită moartă în casă. Dana era mama a doi copii, pe care i-a trimis intenționat la țară

Dramă în familia unei educatoare din Alexandria, care și-a luat viața sâmbătă seara, în propria casă. Mamă a doi băieți, Dana a pus la cale totul astfel încât nici cei mici și nici soțul să nu fie acasă, scrie Antena 3.

Dana Marin era directoarea grădiniței Ion Creangă din Alexandria și și-a pus capăt zilelor sâmbătă seară, spânzurându-se de țeava de gaze din apartament.

Tânăra femeie a rămas singură acasă, după ce i-a trimis pe cei doi băieți la țară, la Orbeasca, împreună cu tatăl lor, la bunici. Sursa citată scrie că Dana a lăsat un bilet de adio pentru soţul ei, în care i-a cerut să aibă grijă de copii.

Potrivit unor surse, femeia nu avea probleme cunoscute, nici de sănătate şi nici în familie, care să o determine să recurgă la gestul extrem.

După ce a scris biletul de adio, tânăra şi-a pus capăt zilelor, iar cel care a descoperit tragedia a fost chiar soţul ei. Bărbatului i-a venit rău când a văzut-o pe mama copiilor săi fără suflare şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din nefericire, medicii chemaţi de urgenţă în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânăra mamă.

Libertatea