Doi piloți au murit în timpul unei cascadorii făcute pentru anunțarea sexului unui bebeluș, în Mexic. Avionul s-a prăbușit în mare, în fața familiei

Doi piloți au murit în timpul unei cascadorii făcute pentru anunțarea sexului unui bebeluș, în Mexic. Avionul s-a prăbușit în mare, în fața familiei

Un avionul închiriat în cadrul unei petreceri organizate de doi viitori părinți pentru dezvăluirea genului bebelușului lor nenăscut s-a prăbușit în mare. Manevra făcută pentru a prezenta bannerul unde scris sexul copilului i-a ucis pe cei doi piloți, sub privile participanților la eveniment, potrivit The Sun.

Ceea ce trebuia să fie un eveniment fericit organizat înainte ca bebelușul să ajungă pe lume s-a transformat într-o tragedie marți, 30 martie, în largul coastei orașului Cancun, Mexic.

Viitorii părinți și prietenii acestora se aflau pe o barcă în laguna Nichupte, iar aeronava Cessna 206, închiriată de la o companie numită Xomex, efectua cascadorii deasupra lor.

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, cei prezenți la fața locului sunt auziți strigând de bucurie „Este fată, este fată!”, în timp ce aeronava a zburat peste ocean, cu un banner care dezvăluia sexul nenăscutului. Câteva secunde mai târziu, avionul s-a prăbușit în mare.

Pilotul și copilotul au fost scoși din apă, dar unul a murit în timpul salvării, iar celălalt a fost declarat mort în timp ce primea primul ajutor pe uscat.

Autoritățile din Mexic au deschis o anchetă.

Evenimentul este doar cea mai recentă tragedie, dintr-un șir lung de catastrofe care se petrec în urma petrecerilor de dezvăluire a sexului copilului.

În luna februarie, un bărbat din New York, care urma să devină tată, a murit pe loc în urma unei explozii a unui dispozitiv conceput pentru a dezvălui într-o petrecere dacă copilul său care urmează să se nască în curând va fi băiar sau fată.

Libertatea