Două femei din Florida s-au deghizat în bunicuțe ca să primească mai repede vaccinul anti-COVID

Două femei din Florida s-au deghizat în bunicuțe ca să primească mai repede vaccinul anti-COVID

Două femei din Florida, în vârstă de 34 și 44 de ani, au mers la centrul de vaccinare purtând bonete, mănuşi şi ochelari de vedere, în încercarea de a părea mai bătrâne decât sunt și de a primi mai repede vaccinul anti-COVID, scrie The Guardian.

Cele două femei deghizate în bunicuțe aveau deja prima doză de vaccin făcută.

Postul de televiziune WFTV a anunțat că ambele au prezentat carduri valide care arătau, negru pe alb, administrarea primei doze.

Autoritățile nu au idee cum s-au putut vaccina și nici dacă nu cumva s-au deghizat și atunci în bunicuțe pentru a păcăli autoritățile.

Cert este că a doua oară nu le-a mai mers ”schema”, iar la rapel, au fost prinse.

Planul lor nu a dat roade din cauza unei discrepanţe în documentele de identitate, scrie The Guardian.

Femeile nu au mai primit vaccinul și au fost predate poliției.

OMG. Dr. Pino just said two young girls in their 20s dressed up as grandmas with “bonnets and gloves” and went through the line to try and get Covid-19 vaccines yesterday.

— Lauren Seabrook (@LSeabrookWFTV) February 18, 2021

În prezent, prioritate la vaccinare, în Florida, au adulţii în vârstă de cel puţin 65 de ani, rezidenţii şi personalul centrelor de îngrijire de lungă durată şi lucrătorii din sănătate care intră în contact direct cu pacienţii la vaccinare.

De la 1 martie 2020, peste 1,8 milioane de persoane s-au infectat cu noul coronavirus în Florida, iar 29.990 au murit de COVID.

Libertatea