Emma Răducanu, câștigătoarea US Open, pe afiș la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca

Emma Răducanu, câștigătoarea US Open, pe afiș la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca

Emma Răducanu, sportiva din Marea Britanie cu origini românești, este așteptată la Transylvania Open, turneu programat în perioada 25-31 octombrie, la Cluj-Napoca, informează HotNews.ro.

În vârstă de 18 ani, Emma Răducanu, care recent a triumfat la US Open, figurează pe afișul competiției de la Cluj-Napoca, alături de Simona Halep, Elise Mertens, Anett Kontaveit, Paula Badosa, Marta Kostyuk, Andrea Petkovic și Veronika Kudermetova.Rămâne de văzut dacă Emma Răducanu și toate celelalte jucătoare de top vor ajunge sau nu la Cluj-Napoca, în funcție de programul pe care-l vor avea până atunci și de eventualele probleme fizice (accidentări, oboseală etc).

„Emma face lucrurile să pară simple, dar nu sunt deloc așa. Cel mai mult îmi place cât de sinceră e bucuria ei. O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred că România abia așteaptă să o întâlnească și să o aplaude”, a declarat Patrick Ciorilă, directorul turneului, pentru Gazeta Sporturilor.

Până la acel moment, afișul turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca este unul impresionant, cu sportive din eșalonul superior al circuitului mondial. Conform jurnalistului Daniel Radu, se cunosc 21 de jucătoare din cele 32 care se vor afla pe tabloul principal al competiției hard indoor din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Turneul de la Cluj-Napoca va avea premii totale în valoare de 235.238 de dolari.

FOTO: EPA

Libertatea