Florin Cîțu, jonglerii cu mingea de fotbal cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare

Florin Cîțu, jonglerii cu mingea de fotbal cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare

Premierul Florin Cîțu este mare pasionat de muzica rock, dar a vrut să arate că știe să joace și fotbal. Prezent la centrul de vaccinare anti-COVID-19 organizat la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare, Florin Cîțu le-a făcut o supriză elevilor și a ieșit pentru câteva minute pe terenul de sport.

Îmbrăcat casual, în blugi, cămașă bleu cu mânecile răsucite și încălțat cu pantofi sport, Florin Cîțu a luat mingea de fotbal, și după ce a făcut câteva jonglerii a executat câteva lovituri de la 7 metri, cu piciorul stâng.

În imaginile filmate și postate pe contul său de Facebook, Florin Cîțu a reușit să înscrie un singur gol.

Am avut un schimb de pase cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt”, după ora lor de sport. M-au alergat puțin băieții

Premierul Florin Chițu, pe Facebook:

Într-o conferință de presă, premierul a întărit faptul că mai multe măsuri de restricție antiepidemică vor fi ridicate de la 1 iunie, în condițiile scăderii ratelor de infectare la nivelul întregii țări, grație campaniei de vaccinare.

„București a intrat azi în scenariul verde. Rata de infectare cu COVID a scăzut sub 1,5”, a confirmat premierul Florin Cîțu. „Singurul lucru major în această perioadă a fost campania de vaccinare, element nou, care explică scăderea ratei de infectare din România, în toată țara, nu doar în unele județe. Săptămâna viitoare, toţi miniştri vor fi în stradă, vor fi în centre de vaccinare şi vor susţine această campanie”, a precizat el.

„Nu avem scuze dacă nu atingem ținta de vaccinare”

„Presiunea pe spitale s-a redus, suntem aproape de revenirea la normalitate. Avem dozele necesare și nu avem scuze dacă nu atingem ținta de vaccinare la 1 iunie”, a completat demnitarul, care afirmase pe 4 mai, că, dacă România atinge 5 milioane de persoane vaccinate, vor intra în vigoare noi măsuri de relaxare.

„Încă nu vorbim de implementarea relaxărilor. Sunt mai multe scenarii, de la 1 iunie”, a mai spus Cîțu.

„Ceea ce este important de înţeles pentru toţi românii, că de la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii, indiferent de zona unde sunt”, a transmis premierul, întrebat dacă măsurile ar putea fi condiționate de numărul de persoane vaccinate dintr-o anumită zonă a țării.

Libertatea