Gabi Jugaru a dezvăluit ce fel de relație are cu fetele sale. „Eu îi mai spun așa, așa, ea mă blochează pe WhatsApp”

Gabi Jugaru a dezvăluit ce fel de relație are cu fetele sale. „Eu îi mai spun așa, așa, ea mă blochează pe WhatsApp”

Gabi Jugaru este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune. După o perioadă în care a stat departe de camerele de filmat, acesta a fost invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, unde a vorbit despre relația pe care o are cu cele două fete ale sale, Roxana și Miruna. Gabi este și bunic, de ceva timp.

„Fosta soție, la a doua căsnicie, m-a întrebat ce vreau. Am zis că fată, gata, i-am stabilit și numele. Cea mare e Roxana și cea mică, Miruna Elena.

Fii-mea cea mare îmi zice că mai mult o iubesc pe aia mică, dar dragostea e la fel pentru amândouă. Poate au mai existat discuții, ca în orice familie, dar dragostea pentru copii e nemăsurată. Pentru oricare mi-aș da viața”, a spus Gabi Jugaru la Antena Stars, citat de Spynews.

„Există discuții, nu îmi place să mă bag în viața fetelor mele. E drept că fetele fiind mai sensibile decât băieții, eu fiind plecat de acasă… Amândouă îmi seamănă foarte mult ca temperament, sunt forță.

Cea mare e Leu, cea mică, Scorpion, deci e groasă. S-au schimbat vremurile, sunt alte valori, eu îi mai spun așa, așa, ea mă blochează pe WhatsApp. Unul dintre sfaturile de care trebuie să le ținem cont este să lăsăm noaptea nu să fie un sfeșnic, ci un sfetnic bun”, a mai spus prezentatorul TV.

„Nu am căutat să influențez niciodată deciziile lor cu mai mult decât să le dau un sfat. Poate uneori nu le-a convenit părerea mea.

Nu am ținut cont niciodată de nimeni. Au existat momente grele când știam că trebuie să o ajut pe cea mică, aia mare era deja la casa ei. Mi-e ciudă și-mi asum că sunt foarte departe.

Roxi e cu programul ei, mi-e dor, mi-aș dori să îi am aici. Mergem în Parcul Copou din Vaslui, unul dintre cele mai frumoase parcuri mici din țară”, a mai spus Gabi Jugaru.

Libertatea