Glume pe Facebook despre priza desprinsă din salonul de spital vizitat de Ursula von der Leyen. Explicațiile consilierului lui Iohannis

Glume pe Facebook despre priza desprinsă din salonul de spital vizitat de Ursula von der Leyen. Explicațiile consilierului lui Iohannis

O fotografie oficială în care apare o priză desprinsă din perete la Spitalul Universitar din București, când Klaus Iohannis și președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, au vizitat luni, 27 septembrie, instituția medicală, a generat mesaje virale pe Facebook. „Eram în plin șantier, deschis acum, în valul 4”, a spus Diana Loreta Păun, consilier prezidențial pe probleme de sănătate.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu au vizitat luni, 27 septembrie, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, înainte ca înaltul oficial european să anunțe că PNRR-ul României a fost aprobat.

Într-una dintre fotografiile oficiale, se vede o priză desprinsă din perete, iar imaginea a generat un val de ironii pe Facebook.

„Au scos-o intenționat, să se vadă că avem neapărat nevoie de lovele”, „Se mai întreabă cineva de ce iau foc spitalele?”, „S-o fi mișcat președintele cât era la încărcat” și „E prevăzută în PNRR” sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Consilier prezidențial: „Eram în plin șantier, deschis acum, în valul 4

Diana Loreta Păun, consilier prezidențial pe probleme de sănătate, a scris marți, 28 septembrie, pe Facebook, un mesaj „pentru comentatorii «de bună credință», care au văzut priza nemontată, dar nu au văzut ușa fără buiandrug”.

Eram în plin șantier, deschis acum, în valul 4, când colegii mei medici și asistenți medicali – oameni care se luptă zilnic cu moartea – au avut puterea, străduința și perseverența să acceseze bani europeni pentru a construi o nouă secție pentru pacienții COVID și non-COVID.

Diana Loreta Păun, consilier prezidențial pe probleme de sănătate:

„Aceștia sunt pentru mine adevărații oameni care construiesc România, cu efort, cu empatie și fără să aștepte lauri! Nu cei care stau pe margine și numără prizele”, a mai transmis consilierul președintelui Klaus Iohannis.

Libertatea