Grațiela a găsit în laptopul lui Andrei Duban o poză cu Andreea Mantea goală. Culisele căsniciei lor

Grațiela a găsit în laptopul lui Andrei Duban o poză cu Andreea Mantea goală. Culisele căsniciei lor

Grațiela și Andrei Dubai sunt căsătoriți de 10 ani. În 2011 au spus DA după doi ani de relație. Sunt fericiți împreună, sunt împliniți, iar de-a lungul timpului au trecut prin multe experiențe împreună.

Cei doi au împreună un copil, un băiețel de care sunt tare mândri. Au și o căsnicie cum mulți și-ar dori. Anii au trecut, ei au traversat diferite experiențe din care au avut multe de învățat. Acum, Grațiela Duban a fost provocată de Cătălin Măruță să spună cu ce femeie din showbiz s-ar căsători Andrei Duban, dacă nu ar fi cu ea.

Grațiela Duban a mărturisit că Lora ar fi femeia pe care actorul ar cere-o în căsătorie datorită talentului ei, frumuseții. O declarație neașteptată a făcut aceasta când a venit vorba despre Andreea Mantea.

“Am găsit în laptopul lui o poză goală cu ea. (…) Nu știu dacă au avut ceva, dar nu sunt geloasă. El nu a șters poza, dar laptopul nu îl mai are”, a spus râzând actrița. Grațiela Duban a mărturisit că se împacă bine cu soțul, e fericită.

Grațiela și Andrei Duban, împreună acasă, dar și pe scenă

Cei doi soți fac o echipă bună în viața personală, dar și în viața profesională. Puțini știu că au jucat împreună într-o piesă de teatru.

Cei doi actori – Andrei este la Teatrul Național București, iar Grațiela, la Teatrul pentru copii Ion Creangă – s-au regăsit singuri pe afișul piesei “Iubito, îți rămân dator”.

“Este o poveste despre dragoste și război, despre tot ce unește și ne desparte, inclusiv despre universul sexual. Un manual de autoajutor ca să poți face față provocărilor în cuplu”, declara Andrei Duban.

Libertatea