Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Balanță – 27 martie – 2 aprilie 2021

Între 27 și 28 martie dimineața, perioadă puțin relevantă pentru sănătate sau pentru relațiile de muncă. Între 28 martie după ora 07:34, și dimineața zilei de 30 martie, Luna va străbate casa I a personalității acestor nativi și, în seara zilei de 28 martie, se va afla în postura de Lună Plină în Balanță și va face trei opoziții cu Soarele, la 8°18′ Berbec, cu Venus (8°56′) și cu Kiron (8°49′).

Contextul va avea un impact special asupra celor născuți în Balanță; este un eveniment care nu se petrece decât o dată pe an și care conturează direcțiile sau nuanțele în care vor evolua chestiunile ce țin de persoana lor: muncă, sănătate, afirmare, provocări, încercări.

El va indica un șir de ipostaze care vor fi valorificate și trăite în chip personal de fiecare nativ în parte, în funcție de vârstă și de plasament social, dar care privesc, în ansamblu, relațiile parteneriale ce par a deveni destul de complicate sau de delicate și care vor alimenta, un an de acum încolo, o stare conflictuală, mocnită sau explicită, între nativi și partenerii lor.

Între 30 martie, după ora 07:34, și 1 aprilie dimineața, se vor menține motivele de îngrijorare sau de “jenă” financiară. Între 1 aprilie, după ora 07:59, și 2 aprilie, efort de se purta și de a relaționa corect, de a vorbi sincer și deschis cu toată lumea și de a face efortul de asimilare corectă a informațiilor de orice fel.

Fără a fi un moment special pentru cei care învață, totuși, se vor pune o serie de probleme care nu vor fi rezolvate nici repede, nici ușor și care se vor naște din contradicții, din situații neclare, din ambiguități, din nesiguranță și din așteptarea unor lămuriri suplimentare cu privire la cadrul oficial în care se vor desfășura etapele de verificare a cunoștințelor, de absolvire sau de înscriere în alte forme de pregătire profesională.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea