Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021

Citește Horoscop săptămânal Berbec. Previziuni pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Berbec și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Berbec – 10 – 16 aprilie 2021

În dimineața zilei de 10 aprilie se vor menține mecanismele bune, blânde, calme și liniştite ale sufletului și ale trupului care, în mod normal, s-au instalat cu două zile în urmă. Între 10 aprilie, după ora 9:11, și seara zilei de 12 aprilie, Luna se va afla în tranzit prin Berbec și va mări la cinci numărul planetelor care vor traversa acest semn zodiacal.

Mai mult, în zorii zilei de 12 aprilie, la ora 5:30, conform orei de vară valabile pe teritoriul României (4:30 UTC), ea se va afla în postura de Lună Nouă în Berbec, la 22°24’, și din această postură, va juca un rol important pentru nativii zodiei, pentru că va marca un început ori chiar va declanșa în mintea acestora nevoia de schimbare, de abordare diferită a chestiunilor importante sau de renunțare la un stil de muncă și viață care nu le-a adus prea mult succes.

Dorința profundă de înnoire va fi acceptată fără rezerve, chiar dacă nativii vor fi conștienți de faptul că, pentru asta, vor trebui să depună un efort de adaptare la nou și de acceptare a noilor reguli de viață care se vor impune.

Între 12 aprilie, după ora 20:44, și dimineața zilei de 15 aprilie, mecanisme financiare și inițiative menite să le securizeze celor născuți în Berbec veniturile. Demersurile ar putea fi profitabile dacă ținem cont de faptul că, în seara zilei de 14 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și până pe 9 mai a.c. se va plasa în domiciliu, în tranzit prin sectorul banilor câștigați din muncă proprie.

În postura de Mic Benefic, ea va înlesni acumulările bănești de valoare mică sau medie. Între 15 aprilie, după ora 9:35, și 16 aprilie, bună comunicare în plan particular, oficial ori profesional. Berbecii pot stârni simpatie în rândul auditoriului. Posibile deplasări de scurtă durată sau limitate la profilul unei plimbări, a unei vizite, etc.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea