Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 3 – 9 aprilie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 3 – 9 aprilie 2021

Citește Horoscop săptămânal Gemeni. Previziuni pentru perioada 3 – 9 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Gemeni și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Gemeni – 3 – 9 aprilie 2021

În prima parte a zilei de 3 aprilie, întâlnire sau comunicare desfășurată prin mijloacele moderne cu o persoană cu care cel mai adesea va aborda un contract, o posibilă colaborare, va analiza nemulţumirea formulată de una dintre părți ori va încerca să stingă un litigiu.

Între 3 aprilie, după ora 11:13, și 5 aprilie, după-amiaza, aspect astral puțin relevant pentru mecanismele financiare sau patrimoniale ale unei persoane născute în zodia Gemenilor. În dimineața zilei de 14 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 19 aprilie, va alimenta discuțiile în contradictoriu, disputele, animozitățile cu unul sau mai mulți prieteni.

Sectorul relațiilor de prietenie va fi colorat de prezența a patru planete în tranzit prin zodia Berbecului ceea ce va impregna dialogurilor un stil alert și îi va alerta pe cei vizați prin provocările lansate de Gemeni. În paralel, o serie de activități pe care le vor desfășura Gemenii vor avea nevoie de susținerea și de colaborarea unor persoane apropiate lor prin specificul meseriei, prin experiența asemănătoare sau prin viziunea comună asupra temelor de viață și a proiectelor comune.

Între 5 aprilie, după ora 16:04, și sfârșitul zilei de 7 aprilie, nativii vor avea intuiție, se vor „mișca” ușor în planul ideilor, vor fi originali, inventivi și vor da dovadă de spirit novator atunci când vor cerceta o ipostază de viață pentru a detecta felul în care ar putea specula, în mod inteligent, șansa oferită de acea conjunctură socio-profesională.

Între 7 aprilie, după ora 23:31, și 9 aprilie, momente de satisfacţie: o apreciere, o imagine publică favorabilă, un succes, câștigarea unui concurs, “presa” bună în rândul colegilor, încrederea publicului. Mulți Gemeni tineri vor ști să se facă simpatici, plăcuți și utili, cucerind inima auditoriului, a celor care lucrează cu ei sau a străinilor care îi observă.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea