Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021

Citește Horoscop săptămânal Leu. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Leu și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Leu – 27 martie – 2 aprilie 2021

Între 27 și 28 martie dimineața, accent pe chestiunile bănești curente. Între 28 martie după ora 7:34, și dimineața zilei de 30 martie, va fi nevoie de diplomație, de evitare a confruntărilor verbale sau de abordare a subiectelor delicate din cauza stresului astral generat de Luna Plină în Balanță, din seara zilei de 28 martie, când Luna va face opoziție cu Soarele, la 8°18′ Berbec, cu Venus (8°56′) și cu Kiron (8°49′), creând un context astral încărcat ori chiar imprevizibil în cazul participării lor la întâlniri, vizite, ședințe, dialoguri ocazionale cu vecinii.

Leii vor fi tot timpul iritați și nu se vor putea asimila informațiile de care ar trebui să țină cont în viața și activitatea lor. Se vor accentua vechile repulsii față de oamenii, situațiile și împrejurările cu care ei nu au fost de acord nici în trecut și care le vor accentua acest dezacord interior.

Nu vor fi indicate implicările nativilor în activități publice sau oficiale în cadrul unor forme organizate de instituțiile importante (conferințe, congrese, întruniri, dezbateri, mese rotunde) pentru că nativii nu se vor putea abține să spună ce cred sau cum văd ei lucrurile, adică critic, destabilizând sesiunile de lucru sau ședințele.

Între 30 martie, după ora 7:34, și 1 aprilie dimineața, posibile surprize care vor complica viața de familie sau care îi vor pune în dificultate pe Lei cu privire la capacitatea de a desfășura activități de colaborare (parteneriate, dialoguri, întâlniri de lucru).

Între 1 aprilie, după ora 7:59, și 2 aprilie, viață afectivă intensă sau măcar forfotă în plan sentimental. Leii își vor dori să nu fie singuri, dar nu vor visa la o poveste romantică, ci la o apropiere umană activă, dinamică și care să le permită să găsească un partener de distracție cu care să împărtășească experiențele de viață plăcute (distracții, jocuri, concursuri, excursii).

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea