Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021

Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 27 martie – 2 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Rac – 27 martie – 2 aprilie 2021

Între 27 și 28 martie, dimineața, perioadă bună pentru a învăța, a face recapitulări ale materiei, pentru a pune la punct detaliile unui proiect, pentru aduceri la zi necesare, pentru consolidarea unor opinii pe fondul unui plus de informații corecte, coerente sau venite pe surse oficiale.

Între 28 martie, după ora 7:34, și dimineața zilei de 30 martie, răstimp intens, solicitant, marcat de evenimentele solicitante care îl vor obliga pe câte un Rac să ia decizii radicale, pe care le-a evitat, dar care acum par a fi singura soluție în privința unor chestiuni de familie sau a unor ipostaze oficiale, publice, profesionale care vor intra în contradicție cu relațiile de familie și probleme domestice pe fondul Lunii Pline în Balanță, din seara zilei de 28 martie.

Luna va face trei opoziții cu Soarele, la 8°18′ Berbec, cu Venus (8°56′) și cu Kiron (8°49′). Deși Luna se va afla în sectorul relațiilor de familie, impactul acestei faze pare să fie mai direct, mai vizibil și mai profund manifestat în sectorul funcției, al carierei, al succesului profesional sau al imaginii publice, pe care nativii vor trebui să-l apere de derapaje.

Între 30 martie, după ora 7:34, și 1 aprilie dimineața, stare de spirit specială, modelată de planetele în tranzit prin semnele de Apă care vor amplifica ecoul afectiv al trăirilor sau al împrejurărilor care stârnesc amintiri și suspine.

Între 1 aprilie, după ora 7:59, și 2 aprilie, cele două case ale sănătății vor fi discret marcate de instabilitate organică (stări organice trecătoare, superficiale), care vor privi, în cea mai mare parte a lor, aparatul locomotor și sectorul controlat de zodia Gemenilor (trunchi, osatură, musculatură, plămâni, respirație). Cei mai sensibili vor fi cei care se vor confrunta de ceva timp cu tulburări de mișcare, de manualitate sau de dexteritate (scris, mișcări precise, forța fizică, digitație).

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea