Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021

Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021

Citește Horoscop săptămânal Vărsător. Previziuni pentru perioada 10 – 16 aprilie 2021, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Vărsător și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Vărsător – 10 – 16 aprilie 2021

În dimineața zilei de 10 aprilie, mecanism bănesc (salarial, fiscal, etc.) care, o dată rezolvat, va permite liniștirea nativilor care au trăit stresați de urgența de a rezolva acele plăți sau o încurcătură în documentele fiscale. Între 10 aprilie, după ora 09:11, și seara zilei de 12 aprilie, sectorul dialogurilor nu va fi deloc ușor de suportat.

Se anunță multe, uneori, prea multe motive de enervare, ceea ce ne face să credem că după ce Vărsătorii le vor face unora față, vor obosi, vor ceda nervos și apoi vor da frâu liber mâniei sau revoltei. Stare de spirit numai bună pentru a izbucni o ceartă, mai ales în preajma zilei de 12 aprilie, când, la ora 05:30, se va produce faza de Lună Nouă în Berbec.

Pe un astfel de fundal astral, nu este indicat să se poarte dialoguri cu miză mare, pe teme delicate sau să fie abordate, în fața publicului ori a unei asistențe, teme spinoase care ar încinge spiritele. Posibile conflicte la drum, deplasări cu suspans și stres.

Între 12 aprilie, după ora 20:44, și dimineața zilei de 15 aprilie, treburi casnice, hărnicie, nevoia de a curăța și înfrumuseța spațiul în care Vărsătorii trăiesc și muncesc, tendință care va fi preluată de planeta Venus, din seara zilei de 14 aprilie, când va intra în zodia Taurului, și pe care o va menține în actualitate până pe 9 mai a. c., răstimp indicat pentru ca nativii să-și pună la punct toate chestiuni casnice, gospodărești sau locative repede, bine și cu (destul) de puțin efort sau stres.

Între 15 aprilie, după ora 09:35, și 16 aprilie, cochetărie, frivolitate, curiozitate afectivă, chef de aventuri fără riscuri și implicări serioase, tendința de a evada din peisajul familial, de a se rupe de realitate, de “a uita de lume”. Persoanele mature se pot confrunta cu disensiuni familiale sau cu blocaje de comunicare născute din viziunile diferite asupra valorilor esențiale (bani, avere, fericire, libertate).

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Libertatea